ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των φαρμακοποιών στο πέμπτο και τελευταίο μάθημα του 7ου κύκλου μεταπτυχιακών του ΦΣΘ (φωτο)

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ 3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171
A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 13 Φεβρουαρίου 2020


Ανακοίνωση




Εντυπωσιακή ήταν και χθες η συμμετοχή των φαρμακοποιών στο πέμπτο και τελευταίο μάθημα του 7ου κύκλου μεταπτυχιακών σεμιναρίων με θέμα «Δερματολογικές Παθήσεις» που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Εισηγήτρια ήταν η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δερματολογίας Α.Π.Θ., Συντονίστρια Διευθύντρια Δερματολογικής Κλινικής Ε.Σ.Υ. στο Δερματολογικό Τμήμα ΕΣΥ του Νοσοκομείου Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Θεσσαλονίκης, PHD Ζωή Απάλλα και τίτλος ομιλίας «Παθήσεις των ονύχων και των τριχών».

Οι φαρμακοποιοί παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ομιλία και στη συνέχεια απηύθυναν τις ερωτήσεις τους στην κ. Απάλλα θέλοντας να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα σχετικά με το θέμα που ανέπτυξε.

Και o 7ος κύκλος μεταπτυχιακών μαθημάτων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δεδομένου ότι τον παρακολούθησαν ανελλιπώς σχεδόν διακόσιοι φαρμακοποιοί του Νομού μας. Και αυτός ο κύκλος των μεταπτυχιακών μαθημάτων μοριοδοτείται όπως πάντα από το ΙΔΕΕΑΦ, αλλά και  από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μονάδες ECT'S, που είναι το ευρωπαϊκό σύστημα διδακτικών μονάδων.

Ήδη έχει προγραμματιστεί ο 8ος κύκλος μεταπτυχιακών μαθημάτων, ο οποίος θα έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον και θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.



Πηγή: ΦΣΘ