ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση Α΄ βοηθειών στο Σύλλογο Φαρμακοποιών Χανίων

4-6-18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση Α΄ βοηθειών στο Σύλλογο Φαρμακοποιών Χανίων. Για 4 μέρες και με ένα σύνολο 24 ωρών οι εκπαιδευτές Σαμαρείτες του τμήματος Χανίων μετέφεραν τις γνώσεις τους , προσπάθησαν να λύσουν απορίες και να τελειοποιήσουν τεχνικές σε «αντικείμενα» όπως την Καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση, επιδέσεις, περιποίηση τραυμάτων, λήψη ζωτικών κ.α.

Το έντονο ενδιαφέρον του κοινού και η εξαιρετική αποδοχή των εκπαιδευτών μας δημιούργησε ένα όμορφο περιβάλλον εκπαίδευσης ιδιαίτερα εποικοδομητικό. Έτσι συνεχίστηκε για άλλη μια φορά η καλή συνεργασία που έχει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χανίων , εδώ και χρόνια, με τον Σύλλογο Φαρμακοποιών της περιοχής των Χανίων. Έμπρακτη απόδειξη αποδείχτηκε και η προσφορά υλικών και εξοπλισμού υγειονομικού από το Σύλλογο κατά την διάρκεια του σεμιναρίου , κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα ! Πολύτιμη η προσφορά τους και απαραίτητη στο έργο μας! Ευχαριστούμε επίσης την περιποίηση και την φιλοξενία τους στον υπέροχο συνεδριακό χώρο του ΣΥΦΑΧ όπου και πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση.

Ευχόμαστε για το ίδιο καλές και αποδοτικές μελλοντικές συνεργασίες.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Ελ.Βενιζέλου 126 - ΤΚ 73100, Χανιά
Τηλ. 28210.52550, Fax 28210.43321 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Χ.Ν.05-06-2018 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με το οποίο υλοποιήσαμε το πιστοποιημένο σεμινάριο 24ωρών «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς». Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους, να πιστοποιήσουν την εκπαίδευσή τους στην παροχή υπηρεσιών Α’ βοηθειών και να λάβουν 24 μόρια συνεχιζόμενης κατάρτισης από το Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ)

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Χ.Ν.05-06-2018 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου, στην οποία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς» και για τη διαρκή στήριξη στο πολύπλευρο επιστημονικό, εκπαιδευτικό και συνδικαλιστικό έργο του Συλλόγου μας.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ