ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: Μεγάλη η συμμετοχή στο πρώτο μάθημα του 4ου κύκλου μεταπτυχιακών

Με διάθεση να αποκτήσουν νέες γνώσεις παρακολούθησαν χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου οι φαρμακοποιοί το πρώτο μάθημα του 4ου κύκλου μεταπτυχιακών που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κι έχει θέμα «Αυτοάνοσα Ρευματολογικά Νοσήματα».
Εισηγητής ήταν ο αρχίατρος, αναπληρωτής διευθυντής του Ρευματολογικού Τμήματος του 424 ΓΣΝΕ, Γρηγόρης Σακελλαρίου και τίτλος μαθήματος «Βασικές αρχές Ανοσολογίας, αυτοάνοσα και αυτοφλεγμονώδη νοσήματα. Πώς ορίζονται και ποιες οι νεότερες εξελίξεις».
Και στα δύο τμήματα του πρώτου μαθήματος δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στις βασικές αρχές της Ανοσολογίας και να θέσουν τα ερωτήματά τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε.
Το «παρών» στο πρώτο μάθημα έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας Χαράλαμπος Μπερμπερίδης, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στη διοργάνωση του 4ου κύκλου των μεταπτυχιακών μαθημάτων.
Το επόμενο μάθημα θα γίνει στις 16 Απριλίου κι έχει τίτλο «Ρευματολογικά νοσήματα. Εμβαθύνοντας στις οροαρνητικές σπονδυλοαρθρίτιδες».
Ο 4ος κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου 2018.

Πηγή: fsth