ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

«Έρχεται» ο νέος διοικητής ΕΦΚΑ



Νέος διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthView αναλαμβάνει ο κ. Ευστάθιος Μαρίνος. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.
Ο κ. Μαρίνος προέρχεται από την ΗΔΙΚΑ (λέγεται ότι σχεδίασε την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ) καθώς σήμερα είναι ειδικός σύμβουλος του κ. Τάγαρη . Άλλωστε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος – ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του κ. Αθανάσιου Μπακαλέξη από την διοίκηση του ΕΦΚΑ – έχει δηλώσει ότι τον κ. Μπακαλέξη θα τον διαδεχθεί ένα πρόσωπο τεχνολογικά καταρτισμένο για το επόμενο βήμα του φορέα.
«Ζήτησα την παραίτηση του κ. Μπακαλέξη, διότι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτερα σε θέματα για τα οποία ο ΕΦΚΑ έχει ξεχωριστές ανάγκες, όπως είναι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, τα μηχανογραφικά συστήματα, η ταχύτερη έκδοση των συντάξεων και άλλα» είχε πει πρόσφατα ο κ. Πετρόπουλος. Πλέον, είχε δηλώσει «είμαστε στην επόμενη περίοδο, κατά την οποία θα κάνουμε τα τεχνολογικά θαύματα της οργάνωσης του ΕΦΚΑ με την επιλογή ενός ανθρώπου που θα είναι ικανός από άποψη ειδίκευσης».

Πηγή: healthview