Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Οικονόμου: Χιλιάδες συνταξιούχοι του ΤΑΠ-ΟΤΕ χωρίς φάρμακα και γιατρούς

Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF
Ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Υγείας αναφορικά με το γεγονός, ότι χιλιάδες συνταξιούχοι του ΤΑΠ-ΟΤΕ έχουν μείνει χωρίς φάρμακα και γιατρούς, απευθύνει ο Τομεάρχης Υγείας της Ν. Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Οικονόμου:«Κύριοι Υπουργοί,

Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι ο τρόπος, ο χρόνος και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του ΕΦΚΑ, θα οδηγούσαν, με μαθηματική ακρίβεια, σε τεράστια αποτυχία το νέο ασφαλιστικό ταμείο. Έχουμε κατακλειστεί από έντονες διαμαρτυρίες πάρα πολλών συνταξιούχων, ειδικά αυτών που προέρχονται από το ΤΑΠ-ΟΤΕ, ότι εδώ και δύο ημέρες δεν εμφανίζεται η ασφαλιστική τους κάλυψη υγείας και δεν μπορούν να κάνουν χρήση των βιβλιαρίων τους για να αγοράσουν φάρμακα ή να επισκεφτούν το γιατρό τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση και αγανάκτηση των συνταξιούχων για τα χάλια που «προσφέρει» η ασφαλιστική σας μεταρρύθμιση!

Κατόπιν αυτών,

Ερωτάστε:

1) Για ποιo λόγο δεν εμφανίζεται η ασφαλιστική κάλυψη υγείας των συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, πότε θα λυθεί το πρόβλημα και για ποιo λόγο εμφανίστηκε τόσο μαζικά το συγκεκριμένο πρόβλημα;».


Πηγή : onmed