ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Α.Αργυρόπουλος: Οι Φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης στηρίζουν το Σύλλογό τους

Αγαπητοί συνάδελφοι,

αποφάσισα να σας απευθύνω αυτή την επιστολή λίγες ημέρες πριν τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Συλλόγου μας και των αντιπροσώπων του στον ΠΦΣ ώστε να συμβάλλω προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον τόσο του Συλλόγου, όσο και του κλάδου γενικότερα. 

Εκλεχθηκα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και ως αντιπρόσωπός στον ΠΦΣ ακριβώς πριν τρία χρόνια. Η τιμή για μένα ήταν και είναι πολύ μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή η Διοίκηση μου εμπιστεύθηκε πολλές δράσεις τις οποίες σε συνεργασία με συναδέλφους μου στο Συμβούλιο ανέλαβα να φέρω σε πέρας. Κύριος τομέας ενασχόλησής μου είναι η τεχνολογία και εργάστηκα για την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών του Συλλόγου καθώς και της διαδικτυακής του παρουσίας:

  • Νέα ιστοσελίδα www.fsth.gr και η διαδικτυακή εφαρμογή παραγωγής καρτελών και προβολής εφημεριών
  • Αναβάθμιση του webTV.fsth.gr του Συλλόγου 
  • Αναβάθμιση των ιστοσελίδων www.psef.gr και www.pharmapoint.gr 
  • Αναβάθμιση των δικτυακών υποδομών του Συλλόγου με οπτική ίνα
  • Αναβάθμιση Η/Υ και περιφερειακών συστημάτων του Συλλόγου
  • Σχεδιασμός της καινοτόμου εφαρμογής για κινητά ΦΣΘ Congress για την υποστήριξη όλων των εκπαιδευτικών και συνεδριακών δραστηριοτήτων του Συλλόγου
 Για το μέλλον σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα στον τομέα αυτό που σίγουρα θα βοηθήσουν όλους τους συναδέλφους στην καθημερινότητά τους και παράλληλα θα στοχεύουν στην ποιοτικότερη εκπαίδευσή τους από το Σύλλογό μας. 

 Παράλληλα μαζί με τους συναδέλφους της παράταξής μας στο Συμβούλιο εργάστηκα σκληρά για την προάσπιση του επαγγέλματος από κινδύνους που καθημερινά το απειλούν και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας. Ήμουν παρών με όλη μου τη δύναμη σε κάθε αντίδραση και ενέργεια του Συλλόγου μας.

 Δεν υπήρξε ούτε μια νομοθετική αλλαγή, ούτε μια Υπουργική απόφαση που να μας έθιγαν και να μην κινηθήκαμε νομικά εναντίον τους μέχρι το ανώτερο δικαστικό επίπεδο του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου. Η νομική υπηρεσία που συστήσαμε είναι πλέον στο πλευρό του κάθε φαρμακοποιού. 

 Κύριο μέλημα τόσο του Προέδρου, του Γραμματέα, όσο και των μελών της παράταξής μας στο Συμβούλιο είναι η διαρκής εκπαίδευση των φαρμακοποιών για την ποιοτικότερη άσκηση του επαγγέλματος. Στον τομέα αυτό ο  Σύλλογός μας είναι μακράν ο καλύτερος σε όλη την Ελλάδα.
 Στη συνέχεια είμαστε περήφανοι που είμαστε επίσης ο μόνος Σύλλογος στην Ελλάδα που τόσο τα δικά του οικονομικά, όσο και του ΔΙΛΟΦ είναι κρυστάλλινα καθαρά και ελεγμένα μετ΄ επαίνων από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ορκωτούς λογιστές αντίστοιχα, για όλα τα έτη μέχρι και τη χρήση του 2015. 

Προστατεύουμε τους φαρμακοποιούς, δουλεύουμε γι΄ αυτούς, βελτιώνουμε το παρόν και σχεδιάζουμε το μέλλον του επαγγέλματός μας. 

Σε όλες μας τις προσπάθειες κάποιοι στο Συμβούλιο αντί να βοηθούν με δημιουργική κριτική και συνεργασία επιδίδονταν μονάχα σε στείρα και μη παραγωγική αντιπαράθεση. Μόνο τους μέλημα ήταν να μας σπιλώνουν με λάσπη, να αποδομούν οτιδήποτε θετικό και να σπέρνουν τη διχόνοια στους κόλπους των φαρμακοποιών με τις ενέργειές τους. Από την ιστορία του Συλλόγου μας, την οποία γνωρίζω αρκετά καλά, κάτι τέτοιο δε συνέβαινε ποτέ και οι όποιες διαφωνίες είχαν πάντα δημιουργικό χαρακτήρα. Χρειαζόμαστε φυσικά την αντιπολίτευση αλλά όχι με αυτό τον τρόπο, όχι από ανθρώπους που δεν έχουν καταθέσει ούτε μία πρόταση στα Συμβούλια, παρά μόνο αντίδραση. 

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης πρέπει να κάνουμε σωστή επιλογή. 
Σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές του Συλλόγου μας αυτή την Κυριακή 27/11/2016, σας καλώ να στηρίξετε με την επιλογή σας το μέλλον σας, να εμπιστευθείτε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το επάγγελμα και να απομακρυνθείτε από τις ανέξοδες κορώνες της λάσπης που αποσκοπούν μόνο σε εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

Η συμμετοχή σας είναι εξαιρετικά σημαντική. 

Αργύρης Αργυρόπουλος
Μέλος ΔΣ ΦΣΘ
Αντιπρόσωπος στον ΠΦΣ

Υποψήφιος για τις παραπάνω θέσεις με την Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Παράταξη