ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

SYFATHESS @ City  Logistics in a New Era

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, στα πλαίσια της 1ης έκθεσης Logistics and Transports, στο περίπτερο 9 της ΔΕΘ-HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώθηκε από το Ι.ΜΕΤ.-Ε.Κ.Ε.Τ.Α. (Ινστιτούτο Μεταφορών- Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) η εκδήλωση με θέμα “City  Logistics in a New Era: Η Θεσσαλονίκη αλλάζει πρόσωπο και ενσωματώνει ευρωπαϊκές πρακτικές“.



Στην εκδήλωση, συμμετείχαν εκπρόσωποι από διάφορους φορείς, συμπεριλαμβανομένων επιμελητηρίων, πανεπιστημίων, ερευνητικών ινστιτούτων, επιχειρήσεων του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, αλλά και start–ups.

Τον Όμιλο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησε ως ομιλητής, ο Διευθυντής Logistics της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε., κ. Θεόδωρος Γούναρης, ο οποίος παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζονται από τον Όμιλο, σε επίπεδο logistics, αναλύοντας ως μελέτη περίπτωσης (case study) τις νέες υπερσύγχρονες ρομποτικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό.

Τέλος, η ομιλία εστίασε και στο μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα του Ομίλου εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, λόγω της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων, (μηδενικών εκπομπών CO2).