ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Απάντηση Θεοδοσιάδη στο δημοσίευμα του ygeia360


ΑΘΗΝΑ 9/10/2013
Προς
Τον κ. Βασίλη Βενιζέλο
Δημοσιογράφο 

Σχετικά με το δημοσίευμα σας στο site www.ygeia360.gr  με τίτλο «Πολιτικός εκβιασμός… διαρκείας από τον Αδωνι στους φαρμακοποιούς», πρέπει να σας ενημερώσω  ότι ουδέποτε και σε οποιοδήποτε επίπεδο ο ΠΦΣ δέχθηκε να πωλούνται τα ΜΥΣΥΦΑ από τα σούπερ μάρκετ.
Άποψη μας οριστική, αμετάκλητη και πολλαπλά διατυπωμένη είναι ότι τα ΜΥΣΥΦΑ είναι φάρμακα και ως εκ τούτου πωλούνται και θα συνεχίσουν να πωλούνται μόνο από τα φαρμακεία.
Την άποψη αυτή πέρα από τις δεκάδες επίσημες ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και λοιπές  δημόσιες τοποθετήσεις τις οποίες μπορείτε να ανασύρετε από το αρχείο σας, διατυπώσαμε και κατά τις 4 συνεδριάσεις της Τεχνικής Επιτροπής του Κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας, θέσεις τις οποίες υιοθέτησαν όλοι οι φορείς που συμμετείχαν σε αυτές. Τα πρακτικά των συνεδριάσεων αυτών είναι στην διάθεσή σας.

Ταυτόσημη ήταν η δημόσια ενώπιον των ΜΜΕ δήλωση του Υπουργού Υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδη μετά το τέλος των διαβουλεύσεων του Υπουργείου Υγείας με την Τρόικα προ ολίγων ημερών.
Είμαι βέβαιος ότι θα αποφεύγατε αυτή τη λανθασμένη και ανακριβή ενημέρωση, εάν προηγουμένως επικοινωνούσατε μαζί μου ή με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ του ΠΦΣ, προκειμένου να εξασφαλίσετε έγκυρη ενημέρωση για τους αναγνώστες σας.

KYΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΦΣ