ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Επιστολή ΦΣ Αρκαδίας στον υπουργό Υγείας

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Bρήκατε την ευκαιρία για μια λαϊκίζουσα συνταγή κατασυκοφάντησης μιας κοινωνικής ομάδας , που αντιδρά-διεκδικεί-αντιστέκεται και θέλει την δική της άποψη στις εξελίξεις.
Συνταγή παραπλάνησης, εξαιρετικά επικίνδυνη-λαϊκίστικη, δήθεν ότι προστατεύεται τον Έλληνα πολίτη. Είναι πολύ πιο καθαρά τα πράγματα. Υπάρχει ένα στρατηγικό σχέδιο το οποίο το εφαρμόζεται πειθήνια και με έντονους ρυθμούς .
Δεν μπορείτε να ανεχθείτε καμία κοινωνική αντίσταση και αντίδραση. Ένα σχέδιο στρατηγικό υπερεκμετάλλευσης και εξαφάνισης των μεσαίων στρωμάτων. Πόσο ψέμα και υποκρισία υπήρξε στα λεγόμενα σας!

Σε ένα  χρόνο τα περισσότερα  φαρμακεία θα είναι μη βιώσιμα και τότε οι περισσότεροι φαρμακοποιοί νέοι και παλαιοί θα ζητήσουν  να αγοραστούν 
νόμιμα από αλυσίδες. Αυτό είναι  στρατήγημα. Οι Φαρμακοποιοί τις μειώσεις των τιμών τις  δεχθήκαμε, τη λίστα  επίσης, το rebate επίσης. Την e-syntagografisi  εμείς την προτείναμε, την στηρίξαμε  και  προχώρησε. Πως  μας  συκοφαντείτε ως κλάδο? Που είμαστε οι πρωτοπόροι στην κοινωνική ευαισθησία αποδεδειγμένα. Το γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας ασφαλισμένος ότι εμείς σηκώνουμε το βάρος της φαρμακευτικής του περίθαλψης, του δανείζουμε φάρμακα , του δίνουμε αμισθί τις συμβουλές μας και πάνω απ’ όλα δεν εκβιάζουμε. 
Επικαλείσθε επιχειρήματα εντέχνως καλλιεργούμενα παντού για να ισοπεδώσετε κλάδους επιστημονικούς χάριν του  πολίτη , τον οποίο εντελώς ισοπεδώνετε. 
Κύριε Υπουργέ στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας χρειάζεται ο κοινωνικός διάλογος , η συναίνεση και όχι ο αυταρχισμός και η αδιαλλαξία.  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ                                          ΕΥΣΕΒΙΑ ΣΑΒΒΑΚΗ