ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΠΦΣ για την Προσφορά της Τράπεζας EUROBANK - Business Banking Φαρμακεία

Eνημέρωση σχετικά με την προσφορά της Τράπεζας Eurobank που απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς σχετικά με παροχές και υπηρεσίες της τράπεζας για το φαρμακείο. Περιλαμβάνει προμήθεια POS 0,60%, χορήγηση 1 δωρεάν POS, χορήγηση 1 δωρεάν μπλοκ επιταγών ανά μήνα και πολλές άλλες παροχές, στο πλαίσιο της έρευνα αγοράς που πραγματοποίησε ο ΠΦΣ στην τραπεζική αγορά.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΠΔΔ

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2024
Αριθμ. Πρωτ. 2700


Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Θέμα: «Προσφορά Τράπεζας EUROBANK - Business Banking Φαρμακεία»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από συναντήσεις τις οποίες είχαμε με υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας, η πρώτη Τράπεζα η οποία ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις προτάσεις του ΠΦΣ ήταν η Τράπεζα EUROBANK, η οποία απέστειλε την αποκλειστική και ολοκληρωμένη προσφορά της για όλους τους φαρμακοποιούς της Ελλάδος στα τέλη του προηγούμενου μήνα, την οποία και επισυνάπτουμε για χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο φαρμακοποιό. Η προσφορά έχει λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΦΣ.

➢ Στην προσφορά αυτή κυρίαρχο ρόλο παίζει το πακέτο συναλλαγών «Advanced for Business», το οποίο παρέχει :

- για νέες εγγραφές έως 31/12/2024, 12μηνη απαλλαγή από το τέλος των 7 ευρώ κάθε μήνα που απαιτείται για τη διατήρησή του,
- Δωρεάν 1 Μπλοκ επιταγών κάθε μήνα 10 ή 25 φύλλων ανά μήνα, μέσω e-Banking ή EuroPhone Banking,
- Δωρεάν εκτέλεση απεριόριστων παγίων εντολών προς Οργανισμούς,
- Δωρεάν απεριόριστος αριθμός πληρωμών ΕΦΚΑ μέσα από το e-Banking,
- Δωρεάν έως 8 εισερχόμενα εμβάσματα εντός Ελλάδας κάθε μήνα σε ευρώ, με χρήση IBAN,
- Δωρεάν έως 8 μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδας κάθε μήνα και πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, μέσω e-Banking ή EuroPhone Banking,
- Δωρεάν έως 8 πληρωμές λογαριασμών κάθε μήνα, μέσω e-banking και euro phone banking,
- Προνομιακό επιτόκιο 0,6 % στον όψεως των φαρμακοποιών με υπόλοιπο άνω των 20χιλ€. (Προϋπόθεση η πίστωση νέων κεφαλαίων ποσού τουλάχιστον 20 χιλ €. Ισχύει για μεταφορές που θα γίνουν έως 31/12/2024)


➢ Χορήγηση ενός 1 Δωρεάν Τερματικού POS

- Τα φαρμακεία εμπίπτουν στην πολιτική χορήγησης δωρεάν τερματικού (ενσύρματου ή ασύρματου) με την προϋπόθεση ετήσιου τζίρου επιχείρησης > 200χ (βάσει του Ε3-κατάσταση οικονομικών στοιχείων)
- Δυνατότητα χορήγησης επιπλέον τερματικού εφόσον συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις (ανάγκη , τζίρος επιχείρησης)
- Προμήθεια POS 0,60 % για VISA/Master Κάρτες Eurobank και VISA/Master Λοιπών Τραπεζών για συναλλαγές εντός ΕΟΧ. (δηλαδή προμήθεια 0,60 % ανεξάρτητα από την Τράπεζα από την οποία έχουν εκδοθεί αυτές οι κάρτες)

➢ Τραπεζική χρηματοδότηση μέσω του «Pos Cash Advance»
- Δίδεται άμεση τραπεζική χρηματοδότηση έως 50χιλ. ευρώ στην επιχείρηση βάσει του τζίρου του τελευταίου 12μήνου POS, με προνομιακή τιμολόγηση 4,9 % (πλέον εισφοράς Ν.128). Το χρεωστικό υπόλοιπο της χρηματοδότησης αποσβένεται σταδιακά από τις ημερήσιες συναλλαγές οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω του POS της EUROBANK.

➢ Συγχρηματοδοτούμενα & Εγγυοδοτικά χρηματοδοτικά εργαλεία
- Invest EU RRF1 & ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ Εγγυοδοτικό (Έως εξαντλήσεως των διαθέσιμων κεφαλαίων)

• Έκπτωση 50% στα έξοδα αξιολόγησης
• Κεφαλαίου Κίνησης ή & Επενδυτικού Σκοπού (Στέγη – Εξοπλισμός)
• Eur 1m + spread 1,5 % - 2,7 % + εισφορά Ν.128.

➢ Παράλληλα, τα φαρμακεία μπορούν να λάβουν επιπλέον κεφάλαια κίνησης με ευέλικτη διαδικασία έγκρισης για ποσά έως 50 χιλ. ευρώ άνευ εξασφαλίσεων, με προνομιακό επιτόκιο όπως περιγράφεται στην προσφορά.
➢ Προβλέπεται ενέργεια επιβράβευσης του φαρμακοποιού επιχειρηματία (100 ευρώ επιστροφής) για την μεταφορά μισθοδοσίας έως 30/09/2024, σε έντοκους λογαριασμούς για τους υπαλλήλους. (0,70 %, για πρώτα 1000 ευρώ)
➢ Παρέχεται επίσης επιπλέον έκπτωση στα ασφάλιστρα για τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας, επαγγελματικής ευθύνης, για προσωπικές ασφαλίσεις κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη δυνατότητα απόκτησης του πακέτου της προσφοράς, οι φαρμακοποιοί μπορούν να απευθύνονται στο πλησιέστερο κατάστημα εξυπηρέτησής τους και ηλεκτρονικά μέσω του Eurobank.gr

Ζητήθηκε επίσης να υπάρξει απευθείας τηλεφωνική γραμμή αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών, οι οποίοι θα θελήσουν να ενημερωθούν ή να επιλύσουν απορίες σχετικά με το πρόγραμμα και θα σας ενημερώσουμε όταν το αίτημα αυτό γίνει αποδεκτό.


Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ



Προσφορά της Τράπεζας EUROBANK - Business Banking Φαρμακεία