ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ψήφισμα Δ.Σ. ΦΣΘ για τα Τέμπη

Τρίωρη στάση εργασίας και δωρεά χρηματικού ποσού στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938 Ν.Δ. 171
A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 27 Φεβρουαρίου 2024
AΡΙΘΜ. Πρωτ: 24-00243


Ψήφισμα Δ.Σ. ΦΣΘ για Τέμπη

Στις 28 Φεβρουαρίου 2024 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς. Ένας χρόνος θλίψης, οδύνης και οργής, με τις πληγές ακόμη ανοιχτές για τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους και για τους συγγενείς που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των συγγενών που ζητούν δικαίωση και ενώνοντας τη φωνή του με τις φωνές όλων των Ελλήνων απαιτεί από την πολιτεία να διασφαλίσει με κάθε τρόπο ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και οι υπαίτιοι της τραγωδίας δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Απαιτούμε από όλα τα πολιτικά κόμματα να συνεργαστούν ώστε να μην ξαναζήσουμε στο μέλλον παρόμοια δράματα.

Οι τραγικές στιγμές του δυστυχήματος, που οι συγγενείς των θυμάτων χαρακτηρίζουν έγκλημα, θα στοιχειώνουν την συλλογική μας μνήμη για πολλά χρόνια.

Είμαστε δίπλα στους οικείους των αδικοχαμένων ανθρώπων, νέων στη συντριπτική πλειοψηφία τους, και μοιραζόμαστε τη θλίψη και την οδύνη τους.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις μνήμης του τραγικού δυστυχήματος με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:30 έως το τέλος του ωραρίου λειτουργίας στις 14:30 και δωρεά χρηματικού ποσού στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου, γιου των συναδέλφων Δημήτρη Καραγεωργίου και Μαρίας Νατσούρα και αδελφού της συναδέλφου Ελευθερίας Καραγεωργίου.

Θα λάβετε μέσω ΣΥΦΑ αφίσα για τη βιτρίνα και θα μπορείτε να εκτυπώσετε από το site μας το ενημερωτικό προς το κοινό για τη στάση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα λειτουργήσουν τα εφημερεύοντα φαρμακεία.


Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.