ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Άμεση και συγκινητική η συνδρομή των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης στους πληγέντες στον Λίβανο

Μια τεράστια ποσότητα φαρμακοεπιδεσμικού υλικού, σε μόλις μερικές ώρες, συγκεντρώθηκε από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στον Λίβανο. Με την βοήθεια του Συνεταιρισμού μας (ΣΥΦΑ Θεσ/νίκης) οργανώσαμε, μαζέψαμε, συσκευάσαμε και παραδώσαμε στον Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη ένα φορτηγάκι φάρμακα, αντισηπτικά, γάζες, μάσκες και ό,τι άλλο μας ενημέρωσαν ότι χρειάζονται για τις πρώτες τους ανάγκες στη Βηρυτό. Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές με φάρμακα που συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστώ θερμά την αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Άννα Σιδηροπούλου και την εκπρόσωπό μας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαρία Μυρωνίδου για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια αυτή.

Πάνω απ' όλα ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης που για άλλη μια φορά έδειξε το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, όπου κι αν βρίσκεται αυτός. 

Ο Πρόεδρος του ΦΣΘ

Διονύσιος Ευγενίδης