ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Οι φαρμακοποιοί της Καρπάθου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο Νίκο Φουτούλη!

Για ένα διήμερο βρέθηκε κλιμάκιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί σε νησιά του νομού.

Η εδαφική ασυνέχεια της ακριτικής περιοχής, ποτέ δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην επικοινωνία της διοίκησης του συλλόγου με τους συναδέλφους των νησιών, αλλά αντίθετα λειτουργεί ως κίνητρο για την πιο αποτελεσματική επαφή με αυτούς και με μεγαλύτερη αλληλεπίδραση!

Το κλιμάκιο αποτελείτο από τον Πρόεδρο Νικόλαο Φουτούλη, το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Γλεντή και μία υπάλληλο του γραφείου του Φ.Σ.Δωδεκανήσου.




Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αντιπροσωπείας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα φαρμακεία του νησιού και υπήρξε καταγραφή των τοπικών προβλημάτων. 'Εγινε ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, κατόπιν γόνιμου διαλόγου, προτάθηκαν τρόποι για την αντιμετώπιση διαφόρων δυσκολιών, ενώ δόθηκαν και λύσεις σε επιμέρους ζητήματα, αφού προηγήθηκε εκτενής συζήτηση με όλους τους τοπικούς φαρμακοποιούς.

Στο τέλους του διημέρου οι φαρμακοποιοί της Καρπάθου ευχαρίστησαν τα μέλη της διοίκησης του Φ.Σ.Δ. για την παρουσία τους, εξήραν το έργο τους και δεν παρέλειψαν να ευχήθουν στον Πρόεδρό τους Νικόλαο Φουτούλη καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, την 26η Ιουλίου 2020!