ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Νέος πρόεδρος στην Επιτροπή Διαπραγμάτευσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΠΥΥ

Τα λοιπά μέλη παραμένουν όπως αρχικά είχαν οριστεί.

Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΠΥΥ ανέλαβε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Σταύρος Ντεγιαννάκης, με αναπληρώτριά του την Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Χημείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), Χριστίνα - Άννα Μητσοπούλου.


Στη σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου σημειώνεται ότι τα λοιπά μέλη της επιτροπής παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα στην επιτροπή μετέχουν ακόμη οι:

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΟΥΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρωτή τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΨΥΧΟΓΙΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Συλλογής, Επεξεργασίας και Τεκμηρίωσης Οικονομικών Στοιχείων. 
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, Προϊστάμενος του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων της Διεύθυνσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΑΓΓΕΛΩ ΑΛΟΓΑΚΟΥ, Προϊστάμενο του Τμήματος Συμβάσεων Παροχών Π.Φ.Υ. 
  • ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΡΙΝΕΑ, Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης Φαρμακείων Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΒΑΝΗ, Υπάλληλο του Τμήματος Σχεδιασμού, Παρακολούθησης Θεραπευτικών Μέσων και Αξιοποίησης Ελέγχων της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 
  • ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Παροχών Ασθένειας σε είδος Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΥ, Υπάλληλο του Τμήματος Διμερών Συμφωνιών και Συμβάσεων. 
  • ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΟΥΛΑΣ, Προϊστάμενος του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Αναπτυξιακών Έργων της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Παροχών, Κοστολόγησης-Τιμολόγησης Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικού Υλικού και ΣΕΔ. 
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, Εκτελεστικό μέλος ΔΣ του ΚΕΤΕΚΝΥ, με αναπληρωτή τον ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟ, Οικονομολόγο. 
  • ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΑΚΑΣ, Ιατρός Χειρουργός, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΙΟ-ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ, Οικονομολόγο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΚΕΤΕΚΝΥ και
  • ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΛΥΤΑΣ, Οικονομολόγος, με αναπληρώτρια την ΖΩΗ ΚΟΥΤΗ-ΣΠΥΡΑΝΤΖΟΥ, Δικηγόρο.

Πηγή : healthmag