ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Στα 2,76 δισ. δολάρια η αξία της αγοράς αιμοστατικών έως το 2020

Μολονότι η αγορά των αιμοστατικών στην Αμερική παράγει σημαντικά έσοδα λόγω της αύξησης του αριθμού των χειρουργικών επεμβάσεων, η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να αυξηθεί με μεγαλύτερο ρυθμό.

Στα 2.76 δισ. δολ. αναμένεται να φθάσει παγκοσμίως η αγορά των αιμοστατικών το 2020, αναφέρει έρευνα της εταιρείας MarketsandMarkets. Mολονότι η αύξηση του αριθμού των χειρουργικών επεμβάσεων ανά τον κόσμο επιταχύνει τη ζήτηση αιμοστατικών, το υψηλό κόστος των προϊόντων αυτών επιβραδύνει τον αυξητικό ρυθμό.


Με βάση τον τύπο του προϊόντος, η παγκόσμια αγορά αιμοστατικών καταμερίζεται σε αιμοστάτες που βασίζονται στη θρομβίνη, σε οξειδωμένη αναγεννημένη κυτταρίνη, σε συνδυασμούς αιμοστατικών, σε αιμοστάτες με βάση τη ζελατίνη και αιμοστάτες με βάση το κολλαγόνο.

Το τμήμα των αιμοστατικών θρομβίνης κυριαρχεί στην αγορά και προβλέπεται ότι θα αυξηθεί με ταχύ ρυθμό κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, όσον αφορά την αξία του.

Μολονότι η αγορά των αιμοστατικών στην Αμερική παράγει σημαντικά έσοδα λόγω της αύξησης του αριθμού των χειρουργικών επεμβάσεων, η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να αυξηθεί με μεγαλύτερο ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης, εξαιτίας των υποδομών που έχουν δημιουργηθεί για την υγειονομική περίθαλψη, καθώς και της αύξησης του αριθμού των χειρουργικών επεμβάσεων

Σημαντικές εταιρείες που επιχειρούν στην αγορά αιμοστατικών είναι η Johnson & Johnson Services, Inc. (Η.Π.Α.). CR Bard, Inc. (ΗΠΑ), Baxter (ΗΠΑ), Β Braun Melsungen AG (Γερμανία), Pfizer Inc. (US), Vascular Solutions, Inc. Integra Lifesciences Holdings Corporation (US), Ζ-Medica, LLC (US) και Marine Polymer Technologies, Inc. (Η.Π.Α.).


Πηγή : iatronet