ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Η δήλωση που έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση Novartis!

Για τα πολιτικά πρόσωπα που κατονομάζονται στη δικογραφία “Novartis” η εμπλοκή τους οφείλεται αποκλειστικά σε πολιτική σκοπιμότητα.

Μια διαφορετική εξήγηση έδωσε ο πρώην υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος καθώς άφησε υπόνοιες για σκευωρία πίσω από την οποία βρίσκονται μη πολιτικά πρόσωπα.

“Tα πρόσωπα που με κατηγορούν μπορεί να είναι και από την ίδια την εταιρεία ή ανταγωνιστές της” δήλωσε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες κατέθεσαν εναντίον του επειδή ακριβώς δεν τους έκανε τα χατίρια κατά την περίοδο της υπουργίας του (2012-2013).


Όπως αποκάλυψε ο κ. Λυκουρέντζος, στη δικογραφία γίνεται λόγος για κάποιο sms που αντάλλαξε με τον πρώην αντιπρόεδρο της εταιρίας, Κ. Φρουζή.

“Σύμφωνα με τον προστατευόμενο μάρτυρα η συναλλαγή έγινε μέσω τηλεφώνου. Είπα να ανοιχτούν όλα τα κινητά και τα προσωπικά μου σταθερά” ανέφερε σχετικά ο πρώην υπουργός, διευκρινίζοντας πως δεν είχε καμία επικοινωνία πέραν των καθιερωμένων και τυπικών επαφών με τον κ. Φρουζή. Αντίθετα, υποστήριξε ο κ. Λυκουρέντζος, είχε μια βίαιη σύγκρουση μαζί του.

“Αν είχα την παραμικρή ένοχη θα είχα κρυφτεί” κατέληξε.


Πηγή : virus