ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φ.Σ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΦΣ

Ρόδος, 29 Ιουνίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα 27-6-2017 παρουσία των εκλεκτόρων του Φ.Σ.Δ. για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο με κύριο θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των προσφάτων εκλογών του Πανελληνίου. 




Τα μέλη του Δ.Σ εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Φ.Σ.Δ. Φουτούλη Νικόλαο για την πανηγυρική εκλογή του στο δευτεροβάθμιο όργανο. Εκλογή που δικαιώνει την απόφασή μας ως συμβούλιο να στηρίξουμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό, που ήταν και o ουσιαστικός νικητής των εκλογών.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος ενημέρωσε το σώμα για τα μέχρι τώρα διαμορφωμένα δεδομένα και έθεσε σ΄αυτό τη σκέψη του να παραιτηθεί της θέσεώς του στο Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. λειτουργώντας για άλλη μια φορά πρακτικά και όχι ανούσια στενά συνδικαλιστικά, προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες για να αποκτήσει ο Πανελλήνιος πρόεδρο εγνωσμένου κύρους και με πείρα σ΄αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε με την τοποθέτηση των μελών, εκφράστηκε η άποψη ότι οι εκλέκτορες με την ψήφο τους ζήτησαν ανανέωση διακατεχόμενοι από απελπισία και δυσπιστία για το επαγγελματικό τους μέλλον, ζητώντας ουσιαστικά αυτό που εφαρμόζουμε στον Σύλλογό μας και το έχουμε σημαία, ένα ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό όργανο.

Εκτιμώντας δε τις ανησυχίες του προέδρου όπως αυτές εκφράστηκαν και τέθηκαν υπόψη του Δ.Σ. προκειμένου να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση στην νέα εποχή και με τη λογική ότι οι θέσεις δεν φτιάχνουν τα άτομα, τον εξουσιοδοτήσαμε να κάνει αυτό που είναι ορθό για το κάλο των φαρμακοποιών. Πολλές φορές η μη αποδοχή μιας θέσης στέλνει πιο ηχηρά τα μηνύματα εκεί που πρέπει.

Επιτέλους υπάρχει και η ηθική στη ζωή μας και αυτό στέλνουμε ως μήνυμα από τα Ακριτικά Δωδεκάνησα.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. και στα όργανα αυτού.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους στρατεύθηκαν μαζί μας, ο αγώνας συνεχίζεται.



            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                                    ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ