ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ανδρέας Αντωνίου: «Λίγες μέρες πριν τις εκλογές…..»

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές του Π.Φ.Σ. και αφού πλέον κυκλοφόρησαν οι προτάσεις και οι θέσεις όλων σχεδόν των παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο μας όλων μας , υποψήφιων και μη, μπορούμε να καταλήξουμε στα εξής συμπεράσματα:

1) Προτάσεις πολλές: Άλλες γενικές και επαναλαμβανόμενες , άλλες καλές και με προοπτική, άλλες δύσκολα εφαρμόσιμες, άλλες διεκδικήσιμες . Όλες όμως προτάσεις διαθέσιμες πλέον στην κρίση μας και την επιλογή μας.

2) Υποψήφιοι πολλοί: Άλλοι παλιοί , άλλοι ¨νέοι¨, άλλοι έμπειροι , άλλοι άπειροι , όλοι όμως υποψήφιοι και εν δυνάμει μέλη ενός Δ.Σ. που και αυτό θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κρίση μας όπως και όλα τα προηγούμενα.



3) Προβλήματα και αλλαγές πολυπληθείς : Τόσο στην καθημερινότητα μας ως φαρμακοποιοί επιστήμονες αλλά και ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που βάλλονται από παντού ( πληρωμές- ιδιοκτησιακό – ωράριο – ΜΗΣΥΦΑ – συμβάσεις – φορολογία – ασφαλιστικό )

Τα ζητούμενα όμως; Οι στόχοι;

Προσωπικά ζητώ και κυνηγώ την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Την αλήθεια για το τι έρχεται και τι πραγματικά μας περιμένει για να προετοιμάσω και να προετοιμαστώ.

Απαιτώ την δυναμική και επίκαιρη συλλογική εκπροσώπηση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και του κράτους.

Χρειάζομαι την εκκαθάριση και την αξιολόγηση όλων των προτάσεων που είναι προς όφελος μας και την συλλογική διεκδίκηση και πραγμάτωση τους.

Επείγομαι ένα σύγχρονο επιστημονικό και επιχειρηματικό πλάνο που θα με κατοχυρώσει ξανά στις συνειδήσεις όλων και θα μου αποδώσει τον ρόλο που μου αξίζει.

Η ψηφος μου λοιπόν για όλα τα παραπάνω δεν θα είναι εκδικητική ούτε για τους προηγούμενους ούτε και για τους επόμενους. Θα είναι ψήφος πίστης σε αυτούς που θεωρώ ικανότερους και ελπίδας ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων μας.

Ο προσωπικός μου αγώνας με τα σωστά και τα λάθη του είναι στην κρίση όλων σας και η διάρκεια του εξαρτάται μόνο από την πίστη και την ελπίδα όλων μας…



Φιλικά,

Ανδρέας Αντωνίου
Αντιπρόεδρος Φ.Σ. Ρεθύμνου 


Υποψήφιος με την ΑΕΣΠ
για το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.