ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: Κυριαρχεί στα ΜΜΕ το θέμα της αύξησης κλοπών και διαρρήξεων στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Κυριαρχεί σήμερα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο το θέμα της αύξησης των κλοπών και διαρρήξεων στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα, το οποίο ανέδειξε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης, φιλοξενείται τόσο στα πρωτοσέλιδα μεγάλων καθημερινών εφημερίδων όλης της χώρας, όσο και στις εσωτερικές τους σελίδες.
Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» με τίτλο στο σχετικό ρεπορτάζ «Στα πρότυπα των τραπεζών οχυρώνονται τα φαρμακεία», αλλά και της «Μακεδονίας» με τίτλο «Μάστιγα οι κλοπές στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης» και του «Τύπου Θεσσαλονίκης» με τίτλο «Κλοπές και διαρρήξεις ‘σαρώνουν’ τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης».

Εκτενή αναφορά στο θέμα κάνουν και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες, είτε πρόκειται για αυτές που ασχολούνται με αμιγώς ιατρικά θέματα είτε ποικίλης ύλης, ενώ δηλώσεις του γραμματέα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύση Ευγενίδη έχουν φιλοξενηθεί σε ρεπορτάζ και εκπομπές των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας.
Η μεγάλη προβολή του συγκεκριμένου προβλήματος από τα ΜΜΕ αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα θέμα που ενδιαφέρει, καθώς αναδεικνύει ένα σημαντικό ζήτημα που ανησυχεί τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με κλοπές και διαρρήξεις στα φαρμακεία τους και νιώθουν απροστάτευτοι.