Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Από τον ΕΦΚΑ στον ΕΟΠΥΥ! Μετακινήσεις υπαλλήλων για να χτυπηθεί η γραφειοκρατία

Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF
Υπαλλήλους από τον ΕΦΚΑ στον ΕΟΠΥΥ επιχειρεί να μετακινήσει η Διοίκηση του Υγειονομικού Οργανισμού, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της σε προσωπικό.

Ειδικότερα με ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ καλεί το Διοικητικό προσωπικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ σε όλη τη χώρα, εάν το επιθυμεί να μετακινηθεί στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ Αττικής όπου υπάρχει έλλειψη προσωπικού.


Τα κενά σε προσωπικό στον ΕΟΠΥΥ είναι εξάλλου κάτι παραπάνω από εμφανή πλέον καθώς δεν μπορούν ούτε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ασθενών οι οποίοι υποβάλουν αιτήματα για να εισπράξουν τα χρήματά τους, αλλά οι αιτήσεις μένουν στα …συρτάρια. 


Γι αυτό άλλωστε με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, για να ικανοποιηθεί αίτημα ασφαλισμένου του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να χρειαστεί να περάσει ακόμη και ένας χρόνος. Άλλωστε τα αιτήματα είναι στοιβαγμένα στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ και οι λιγοστοί υπάλληλοι αδυνατούν να τα ελέγξουν.

Όποιοι υπάλληλοι λοιπόν στον ΕΦΚΑ επιθυμούν να μετακινηθούν στον ΕΟΠΥΥ, μπορούν να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις έως τις 26/05/2017 στο ΤμήμαΔιαχείρισης Ανάπτυξης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΟΠΥΥ, με ταυτόχρονη κοινοποίησή τους στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΦΚΑ (ταχυδρομική διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 8, Τ.Κ. 10241 Αθήνα).

Με βάση και την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά (ταχυδρομική διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 12, Τ.Κ. 15123 Μαρούσι) ή στο φαξ (210-6871790) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση d1.t1@eopyy.gov.gr

Πηγή : healthreport