Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση Προέδρου Ε.Ε.Σ. από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών

Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF
Τιμητική διάκριση στον τ. Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, φαρμακοποιό, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, από την Π.Ε.Φ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε.Φ., την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 2.00 μ.μ.


Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, έπειτα από ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. τίμησε για τη συνολική προσφορά και το έργο του στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, αλλά και ειδικότερα για την πολυετή προσφορά του στην Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τ. Διευθυντή του Φαρμακευτικού Σώματος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), υποστράτηγο ε.α., τ. Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, φαρμακοποιό, Dr. Αντώνιο Αυγερινό.

Ειδικότερα, ο κ. Αυγερινός ετιμήθη για τη δωδεκαετή προσφορά του ως Πρόεδρος της Π.Ε.Φ., την εξαετή προεδρία στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", την οργάνωση 6 Πανελληνίων Φαρμακευτικών Συνεδρίων, τη δημοσίευση 60 πρωτότυπων εργασιών, την εκπόνηση ομιλιών, σεμιναρίων, στρογγυλών τραπεζών διεθνώς, την επταετή διοίκηση της Α.Β.Β.Υ. 441, τη δεκαεπταετή Διεύθυνση των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων του Ελληνικού Στρατού.


Πηγή : iatronet