ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Κυριάκος Θεοδοσιάδης: «Ήθος, Σοβαρότητα, Κύρος, Αποτελεσματικότητα - Ανανέωση και Συνέχεια»

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
 Ήθος - Σοβαρότητα - Κύρος - Αποτελεσματικότητα
Ανανέωση και Συνέχεια
Αγαπητέ συνάδελφε

Είθισται πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, οι υποψήφιοι να απευθύνονται στο εκλογικό σώμα, εκθειάζοντας τα πεπραγμένα τους της προηγούμενης περιόδου και παρουσιάζοντας τις προγραμματικές τους δεσμεύσεις. Η δημοκρατική αυτή διαδικασία, μετά από τις πρακτικές των πολιτικών μας, κινδυνεύει να απαξιωθεί. Κανείς δεν πιστεύει στις υποσχέσεις και τα μεγάλα «θα». Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η έννοια «τήρηση προεκλογικής υπόσχεσης» έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο. Μοναδικό ασφαλές κριτήριο αποτελεί η προσωπική εμπειρία και γνώ­ση, που έχουμε για κάθε υποψήφιο και για κάθε παράταξη.

Από αυτήν την άποψη είμαστε τυχεροί. Γιατί οι φαρμακοποιοί στη Θεσσαλονίκη γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ξέρουμε με ακρίβεια τι μπορούμε να περιμένουμε από όσους διεκδικούν την ψήφο μας, στις εκλογές του Συλλόγου μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι. Ποιοι είναι συνεπείς με τις δεσμεύσεις τους και ποιοι τις ξεχνάνε. Ποιοί αναδεικνύ­ουν τα συλλογικά και όχι τα προσωπικά τους συμφέροντα. Ποιοι δεν υπολογίζουν εξαρτήσεις και ποιοι αντίθετα «παίρνουν γραμμή» από αλλού. Ποιοι κάνουν έργο και ποιοι περιορίζονται στην κριτική.



Εμείς λοιπόν, στην Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Παράταξη, η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να σου δώσουμε είναι ότι θα συνεχίσουμε όπως μας ξέρεις. Σε μια εποχή διάλυσης του συνδικαλισμού, θα κρατάμε ενωμένο, δυναμικό και αποτελεσματικό τον Σύλλογό μας. Στα χρόνια που οι αποφά­σεις για τη χώρα μας και τον κλάδο μας παίρνονται από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα, εμείς θα φέρνουμε την «μπάλα στο γήπεδό μας». Όταν σε όλον τον κόσμο αναδεικνύεται η ανάγκη του επιστήμονα φαρμακοποιού, εμείς θα συνεχίζουμε τη δια βίου εκπαίδευσή μας. Στην πιεστική καθημερινότητα των φαρμακείων μας, θα είμαστε παρόντες, τόσο για «πρώτες βοήθειες», όσο και για πιο μόνιμες λύσεις, μέσα από συνεργασίες και δίκτυα, στηριγμένα στους συνεταιρισμούς μας . Στις διεκδικήσεις του κλάδου για τα θεσμικά αιτήματα και για τη διεκδίκηση του ρόλου μας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα είμαστε πρώτοι, όχι με κραυγές και κορώνες, αλλά με επιχειρήματα, μελέτες και συγκεκριμένες πράξεις. Συνεπείς, απέναντι στους συναδέλφους μας, στα παιδιά μας, στην κοινωνία που υπηρετούμε. Συνεπείς, απέναντι σε εσένα!

Δεν πέρασε πολύς χρόνος από την εποχή που και ο Ελληνικός λαός, αλλά και οι φαρμακοποιοί πίστεψαν τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», από αυτούς που ήθελαν να τους κυβερνήσουν, ή να τους διοικήσουν αντίστοιχα. Γρήγορα ήρθε η διάψευσή και μαζί η απογοήτευση στη θέση της ελπίδας. Και στην πόλη μας, βρέθηκαν μιμητικά μειράκια που γοητεύτηκαν από τον εξ Αθηνών λαϊκισμό. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός μας, όπως και οι ανακολουθίες και το ψάρεμα σε θολά νερά.

Κάποιοι λένε ότι η παραδοσιακή έννοια της δημοκρατίας στον δυτικό κόσμο κινδυνεύει από τον λαϊκισμό, καθώς αναδεικνύει ηγέτες και δυνάμεις με βάση ωραία λόγια και ασαφείς υποσχέσεις για το «νέο». Όμως εδώ, στον Φαρμακευτικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης, δεν κινδυνεύουμε από αμάθεια και αφέλεια. Έτσι λοιπόν, με ευθύτητα και χωρίς μισόλογα και πονηριές, σου ζητάμε και φέτος να ενισχύσεις με την ψήφο σου το Σύλλογό μας και τον κλάδο μας. Είμαστε σίγουροι ότι ξέρεις πώς.

Κυριάκος Θεοδοσιάδης

Υ.Γ. Οι γνωστοί λασπολόγοι, όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να επαναλαμβάνουν μονότονα τα ψεύδη τους. Αυτό γνωρίζουν, αυτό κάνουν. Δυστυχώς γι΄ αυτούς έχουν πλέον αποκαλυφθεί.


Ήθος - Σοβαρότητα - Κύρος - Αποτελεσματικότητα

Ανανέωση και Συνέχεια
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΣΘ 2016
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.     ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2.     ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
3.     ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4.     ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
5.     ΖΑΝΝΕΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
6.     ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
7.     ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
8.     ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
9.     ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΑΚΤΙΚΟΙ
1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1. ΚΟΥΦΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΑΚΤΙΚΟΙ
1.     ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
2.     ΒΑΕΝΑ ΙΩΣΗΦ
3.     ΒΑΛΑΡΟΥΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
4.     ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
5.     ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
6.     ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
7.     ΖΑΝΝΕΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
8.     ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
9.     ΜΑΡΤΣΙΚΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
10.   ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Παναγιώτη
11.   ΝΟΥΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
12.   ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1.     ΑΝΕΜΟΥΔΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ
2.     ΚΟΥΦΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
3.     ΚΩΝΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
4.     ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
5.     ΜΠΑΤΣΙΟΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
6.     ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
7.     ΝΑΟΥΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8.     ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ΑΓΗΣ
9.     ΠΑΡΑΓΙΟΥΤΣΙΚΟΣ ΒΙΚΤΩΡ
10.   ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
11.   ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
12.   ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
                 Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.
                 Μόνο 1 σταυρό σε κάθε ομάδα υποψηφίων.

                 Απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.