ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


Θ.Παπαθανάσης: Ενημερωση για συναντηση με Υπουργο Οικονομιας,Υποδομων,Αναπτυξης και Τουρισμου κ.Σταθακη και Υπουργο Υγειας κ.Ξανθο

Η συναντηση με τους Υπουργους Υγειας κ. Ξανθο και Οικονομιας κ. Σταθακη το απογευμα της Δευτερας ηταν απογοητευτικη. 

Ο κ. Σταθακης αναφερομενος στο ιδιοκτησιακο των φαρμακειων ειπε: "πριν δυο χρονια επρεπε να τα συζητησουμε αυτά.." ενω σε αλλη αποστροφη του λογου του ειπε:"εγω τα διαπραγματευτηκα εγω τα υπεγραψα ας υποστω και τις συνεπειες.." ενω για τη νεα κυβερνηση ανεφερε:"μετα τη μικρης διαρκειας πρωτη κυβερνηση τωρα η νεα κυβερνηση ειναι μακρας πνοης..

Ο καθενας ας βγαλει τα συμερασματα του.. Ο κ. Ξανθός ηταν πιο συγκαταβατικος αφου του επισημανθηκε το τι ελεγε το προγραμμα του Συριζα και ο ιδιος προεκλογικα για την αναγκαιοτητα της υπαρξης του Ελληνικου φαρμακειου και της ανεξαρτησιας του Ελληνα φαρμακοποιυ και ο ιδιος ανεφερε οτι η υπουργικη αποφαση για το ιδιοκτηςιακο πρεπει να παρει πρωτα την εγκριση του ΟΟΣΑ!!! 

Δυστυχως συναδελφοι βρισκομαστε στην πιο κρισιμη στιγμη . Ολα μπορει να χαθουν με μια υπουργικη αποφαση. Ας επαγρυπνουμε. Μονο ενωμενοι με προσπαθεια και αγωνα μπορουμε να κερδισουμε! 

 Θανασης Παπαθανασης 

 Μελος ΔΣ ΠΦΣ