ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε


Το θράσος μερικών δεν έχει όρια.

Καμιά φορά απορείς κι εσύ ο ίδιος. Λες, «δεν μπορεί να το έγραψαν αυτό», αλλά να που τελικά κάποιοι ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους.

Ήρωες του νέου παραμυθιού (πάλι χωρίς δράκο), αυτή τη φορά είναι οι «20 χαμάληδες του διαδικτύου και ο αρχηγός τους», που τόλμησαν να αφήσουν μάλιστα και υπονοούμενα περί χρηματισμού του PharmaTeam σχετικά με τις ειδήσεις που επιλέγει να αναρτά.

Μάλλον πρέπει να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα στους θρασύτατους αυτούς συκοφάντες, που μόνο χαμάληδες δεν τους λες, αφού μια χαρά εχουν βρει τρόπους να αμείβονται:




  • Το PharmaTeam (τόσο τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές όσο και όταν γράφτηκαν οι συκοφαντίες) δεν είναι εταιρεία.

  • Το PharmaTeam (τόσο τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές όσο και όταν γράφτηκαν οι συκοφαντίες), δεν έβαλε ποτέ διαφημίσεις για να βγάζει χρήματα από τα «κλικ».

  • Το PharmaTeam ΔΕΝ πληρώνεται από τα «κλικ» και άρα οτιδήποτε αναρτά γίνεται με γνώμονα την ενημέρωση των συναδέλφων και ΜΟΝΟ.

Αυτός/οι που μας συκοφάντησαν ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ορμώμενοι από το δικό τους blog που τηρεί βιβλία εσόδων-εξόδων.

 Άλλοι, λοιπόν, είναι αυτοί που φαίνεται να μην διστάζουν μπροστά σε τίποτα για μερικά «κλικ» παραπάνω που θα τους αποφέρουν περισσότερα κέρδη.
 Αυτά τα ολίγα, λοιπόν, ως απάντηση στα φτηνά υπονοούμενα μερικών.

 Οι εποχές που κάποιοι λασπολογούσαν και κολλούσαν ταμπέλες ανενόχλητοι, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

 Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.

Συντακτική ομάδα PharmaTeam