ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Τα παρελειπόμενα μιας γιορτής

Παρακολουθήσαμε τη Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. 
Είδαμε μια συνέλευση που θύμιζε σκηνικό από show, όπου όλα και όλοι είχαν το ρόλο τους, εκτός από τους αντιπροσώπους των συλλόγων!
Το Διοικητικό Συμβούλιο μονοπώλησε έχοντας το λόγο σχεδόν για ολόκληρη τη συνέλευση, αφού τα μέλη του μιλούσαν για ώρες. Ουσία όμως μηδέν! 
Αναλύθηκαν λεπτομερώς τεχνικά ζητήματα που δε χρειάζονταν τόσο μεγάλη ανάλυση και έτσι δεν έμεινε καθόλου χρόνος για να τοποθετηθούν οι αντιπρόσωποι. 

Ο πρόεδρος όσην ώρα δε μιλούσε περιφερόταν μεσα στην αίθουσα και ανάμεσα στους αντιπροσώπους ως showman όμως δεν τους άφησε καθόλου χρόνο να τοποθετηθούν. Είναι σαφές πως όταν δεν δίνεις βήμα να ακουστούν όλες οι απόψεις και τα προβλήματα τότε μπορείς να παρουσιάζεις πως όλα πηγαίνουν καλά. 
Μέχρι και ο πάλαι ποτέ πρόεδρος του ΠΦΣ κος Βαγιωνάς ανασύρθηκε για να συμμετέχει στη Συνέλευση, από εκείνους που άλλοτε τον χαρακτήριζαν «καταστροφέα του κλάδου». Έπρεπε όμως να είναι όλα γιορτινά...