ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΝΦΑΣΥΝ: «Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές – Κάθε ψήφος είναι απαραίτητη»

ΘΕΣΕΙΣ – ΑΞΙΕΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
Δεν διαπραγματευόμαστε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ένας αδειούχος Φαρμακοποιός ανά φαρμακείο,   σταθερή λιανική τιμή.      
·   Αύξηση χρηματοδότησης ΕΟΠΥΥ, αποσύνδεση από ΑΕΠ ώστε η χρηματοδότηση να είναι επαρκής.
·      Διασφάλιση ρευστότητας με εξασφάλιση πληρωμών ΕΟΠΥΥ βάσει συλλογικής σύμβασης (60 ημέρες), άμεση αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων βάσει του νόμου που ψηφίστηκε στις 5/11/2013. Όχι άλλη ρευστότητα χαμένη λόγω Συνδικαλιστικών λαθών.
·   Διεκδίκηση εφαρμογής του Νόμου περί πίστωσης από εταιρείες 2 μήνες και επιστροφή της έκπτωσης 5%  που κάποιοι έδωσαν απλόχερα !!!
·     Διακίνηση των ΜΗΣΥΦΑ και των  συμπληρωμάτων  διατροφής μόνο από τα  φαρμακεία μας, διακίνηση  και  των δερμοκαλλυντικών μας με ειδική σήμανση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του  ΕΟΦ.

·      Διεκδικούμε ενιαίο ωράριο λειτουργίας με μεσημεριανή ανάπαυση ανεξαρτήτως αδειών. Δεν κάνουμε κρυφές συμφωνίες με υπουργούς εις βάρος του κλάδου !!!.
·      Μείωση φόρου υπεραξίας, φοροελάφρυνση & μείωση Rebate στα συστεγασμένα φαρμακεία αναλογικά των αδειών που απασχολούνται.
·      Στόχος μας η βιωσιμότητα & Διαφάνεια  στο ΤΣΑΥ, εξασφάλιση σύνταξης και των μονοσυνταξιούχων.
·   Ενίσχυση όλων των συναδέλφων και κυρίως των νέων με την ίδρυση του επαγγελματικού ταμείου.
·      Ετήσια έκθεση ορκωτών λογιστών και δημοσιοποίηση στα μέλη μας. Διαφάνεια παντού.
·     Δημιουργία ηλεκτρονικής πύλης στο site του ΦΣΑ με τον προσωπικό φάκελο κάθε μέλους, ενημέρωση για πληρωμές, περικοπές, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, σύνδεση με taxisnet.
·      Μέγιστη θητεία Προέδρου δύο 3ετίες, ανανέωση του Δ.Σ , νέα πνοή, νέες ιδέες.
·     Επιτέλους λειτουργία του ταμείου Αλληλεγγύης με πραγματική στήριξη στα «κόκκινα» φαρμακεία.  Εκατομμύρια ευρώ  αναξιοποίητα στο αποθεματικό.
·      Τήρηση πρακτικών και δημοσιοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ., δεσμευτικές συνελεύσεις, υλοποίηση των αποφάσεων της Γ.Σ. από  το Δ.Σ. και των πειθαρχικών συμβουλίων του ΦΣΑ. Για να μην έχουμε εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες και αυτή την τριετία !!!.
·      Πιστοποίηση, έλεγχος, προϋποθέσεις λειτουργίας των e-shop.
·      Διοργάνωση επιστημονικών σεμιναρίων & ημερίδων, εκπόνηση συμβουλευτικής μελέτης για την δημιουργία ευέλικτων, συνεταιριστικών ή μη σχημάτων, με στόχο την μείωση λειτουργικών εξόδων και αύξηση εισροών. Όλες οι μελέτες μας θα γίνονται γνωστές στα μέλη μας μέσα από ημερίδες.
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ :
Η Διαφάνεια, Ανανέωση, Ενιαία φωνή, Μαζική διεκδίκηση, Ενότητα, Υπεράσπιση του κλάδου, Βιωσιμότητα.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΠΑΝΦΑΣΥΝ