ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


Προσέχω τις επιλογές μου

Συνάδελφοι,
τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται σε κάθε blog και σε κάθε μέσο επικοινωνίας διάφοροι "φωστήρες" οι οποίοι όλον αυτόν τον καιρό είχαν τα ηνία στον Συνδικαλισμό και μας οδήγησαν στην σημερινή άθλια κατάσταση.
Εμφανίζονται λες και είναι από "παρθενογένεση", λες και δεν έχουν παρελθόν, λες και δεν είχαν ενταχθεί και δεν ηγούνταν σε φοιτητικές παρατάξεις.
Θέλουν να διαγράψουν ο παρελθόν τους, τους "διορισμούς" σε κυβερνητικές θέσεις, ενώ συνέχιζαν κανονικά να διατηρούν την θέση τους στο Προεδρείο ( όλα δικά μου ), τα "κολλητηλίκια" με Υπουργούς και Βουλευτές, ακόμα και όταν εκπρωσοπούσαν τα "δικά" τους κομματικά Συνέδρια ως φορέας συνδικαλιστής.


Πρόσωπα τα οποία σύμφωνα και με την λαϊκή έκφραση " Πίνουν νερό τώρα εκεί που έφτυναν" ??? , άραγε ισχύει αυτό ?
Αυτοί οι Συνδικαλιστές είναι που μας οδήγησαν στο ΧΑΟΣ του ωραρίου, αυτοί που "συμφώνησαν" βάσει της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ για το διευρυμένο ωράριο.
Είναι αυτοί που κατάφεραν να υπάρξει αναστολή εκτέλεσης συνταγών μόνο στην Αττική για να πληρώνεται η υπόλοιπη Ελλάδα.!!!!
Είναι αυτοί που δεν σέβονται τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, αυτοί που δεν σέβονται καν τις αποφάσεις του Δ.Σ του ΦΣΑ.
Που πήγαν άραγε όλες αυτές οι κάλπες? οι κινήσεις, οι προτάσεις που έπρεπε να κατατεθούν στον Δήμο Αθηναίων για το ωράριο από τον ΦΣΑ? Που χάθηκαν όλα αυτά ?
Όλοι μιλάμε για κατασχετήρια φαρμακείων στην Αττική αλλά ούτε καν η σκέψη για ταμείο Αλληλεγγύης , ούτε καν η σκέψη να βοηθήσουμε τον Συνάδελφο να επιβιώσει, ούτε καν η σκέψη να μην διατεθεί το ποσό των "10.000 €" ως μίσθωμα για κτήριο του ΦΣΑ παρά για στήριξη " κόκκινων φαρμακείων".

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ :

- Ποιοι είναι Αυτοί που η αναβλητικότητα τους μας οδήγησε στο σημερινό Χάος του ωραρίου?
- Ποιοι είναι αυτοί που στέρησαν 2+ μήνες ΕΟΠΥΥ από το φαρμακείο μας για να πληρώνεται όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ?
- Ποιοι είναι αυτοί που διχάζουν τον κλάδο μας και δεν Σέβονται τις αποφάσεις της Γενικής συνέλευσης? είναι σαν να μην σέβονται εμάς του ίδιους !!!!
- Ποιοι είναι αυτοί που αντί να κάνουν αντιπολίτευση στην οποιαδήποτε κυβέρνηση υπερασπιζόμενοι τον κλάδο μας, αναλώνονται σε εσωτερικές κόντρες, εσωτερικές ανακοινώσεις, εσωτερικό "πόλεμο".
-Ποιοι είναι είναι αυτοί που είναι "εκτός¨του Υπουργείου και δεν έχουν καμία ενημέρωση, κανέναν λόγο και κανέναν ρόλο αλλά είναι απλά "θεατές" ?
- Που είναι οι προτάσεις τους? Που είναι η δράση τους?
-Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν το φαρμακείο στο σημερινό επίπεδο που το έχουν φτάσει, εξαθλιωμένο, καταχρεωμένο, απέναντι στην κοινωνία και όχι μαζί με την κοινωνία.
-Ποιοι είναι αυτοί που υπόσχονται σήμερα ότι δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν την προηγούμενη τριετία?

Προσέχω τις επιλογές μου, ποιοι είναι αυτοί αύριο που θα μας εκπροσωπήσουν, ποιοι είναι αυτοί που αύριο θα συμμετέχουν στην διαρρύθμιση των εξελίξεων για το Φαρμακείο μας, ποιοι είναι αυτοί που προέρχονται δήθεν από "παρθενογένεση" και υπόσχονται υπόσχονται υπόσχονται, είναι οι ίδιοι που έχουν δοκιμαστεί τόσα χρόνια και έχουν κριθεί ως "λίγοι".

Συνάδελφοι, ο Συνδικαλισμός δεν είναι επάγγελμα, προσφέρεις όταν έχεις να προσφέρεις στον κλάδο σου και όταν μπορείς να προσφέρεις, διαφορετικά γυρνάς πάλι στο Φαρμακείο σου για να ξαναθυμηθείς από που και πως ξεκίνησες και ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

 Λυκουρέσης Δημήτρης                  


Φαρμακοποιός μέλος Φ.Σ. Αττικής