ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


1° Θεματικό Συμπόσιο για τη συμβολή των γονιδιακών αναλύσεων

Το Pharma Team είναι χορηγός επικοινωνίας του 1ου θεματικού συμποσίου με θέμα: «Η Συμβολή Γονιδιακών Αναλύσεων στην Προδιάθεση, Διάγνωση Πρόγνωση και Ορθή Φαρμακολογική Προσέγγιση Ασθενειών», που θα πραγματοποιηθεί στις 02-03 Μαρτίου 2013.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι πλούσιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφορά άμεσα το φαρμακοποιό και την επιστημονική του επιμόρφωση και προτείνουμε να το παρακολουθήσετε όλοι. Οι εγγραφές είναι δωρεάν, αλλά ταυτόχρονα όποιος δε μπορεί να παρευρεθεί στην Αθήνα, θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει ζωντανά και από την ιστοσελίδα του συμποσίου www.gonidiakes.gr  καθώς και από ξεχωριστή σελίδα του ιστολογίου μας.
Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε και να επικοινωνούμε τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν τη συνεχή και αρτιότερη επιστημονική μας κατάρτιση.
Παρακάτω ακολουθούν ο χαιρετισμός του επίκουρου καθηγητή Φαρμακολογίας κου Δρακούλη, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το συμπόσιο, το πρόγραμμα και τις εγγραφές για όσους το παρακολουθήσουν από κοντά:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από μια πορεία πλέον των 10 ετών στην έρευνα στο Φαρμακευτικό Τμήμα του Ε.Κ.Π.Α, έχω τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να σας προσκαλέσω στο 1ο Θεματικό Συμπόσιο με τίτλο «Η Συμβολή Γονιδιακών Αναλύσεων στην Προδιάθεση, Διάγνωση Πρόγνωση και Ορθή Φαρμακολογική Προσέγγιση Ασθενειών», που θα πραγματοποιηθεί στις 02-03 Μαρτίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο «Αριστοτέλης» του Τμήματος Φυσικής στην Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου.

Μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς ανακαλύψεις και την πρόοδο στις μοριακές τεχνολογίες, η κλινική εφαρμογή της γενωμικής και της φαρμακογενωμικής εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση, που οφείλεται στην ανεπαρκή πληροφόρηση και εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας καθώς και στην μη ενσωμάτωση γονιδιακών και φαρμακογονιδιακών αναλύσεων στις λίστες των ιατρικών πράξεων.



Σκοπός του Συμποσίου είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο εμπλουτισμός των γνώσεων όλων μας αλλά και η ενημέρωση των φαρμακοποιών, κλινικών φαρμακοποιών, ιατρών όλων των ειδικοτήτων, βιολόγων, γενετιστών, νοσηλευτών, κλινικών διαιτολόγων καθώς και άλλων επαγγελματιών υγείας για καινούριες μεθοδολογίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην εξατομικευμένη θεραπεία: τις γονιδιακές αναλύσεις.

Ελπίζω ότι θα τιμήσετε το Συμπόσιο με την ενεργό συμμετοχή σας. Η παρουσία σας θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του και θα αναδείξει τη δυναμική αλλά και το όφελος που μπορούν να αποκομίσουν οι ασθενείς μας από τις γονιδιακές αναλύσεις. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωσή του και τη φιλοξενία σας.

Με εκτίμηση

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης, ιατρός
Επίκουρος Καθηγητής Φαρμακολογίας
Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας
Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ




Το πρόγραμμα του συμποσίου: 



Για την εγγραφή σας στο συμπόσιο παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ