ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Νέο προεδρείο στον ΠΦΣ - Δηλώσεις

Αθήνα, 1/7/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του ΠΦΣ υπέβαλε ο κ. Θεόδωρος  Αμπατζόγλου , όπως είχε δεσμευθεί στην τελευταία Γ.Σ. 
  
Η νέα σύνθεση του προεδρείου του Δ.Σ. του ΠΦΣ έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                :  Κυριάκος Θεοδοσιάδης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Δημήτριος Καραγεωργίου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ        : Απόστολος Βαλτάς 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ        : Κωνσταντίνος Κούβαρης 
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    : Θανάσης Παπαθανάσης
ΤΑΜΙΑΣ                         :  Σεραφείμ Ζήκας 

Αμέσως μετά ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Όπως προανήγγειλα στη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ.  Ο λόγος είναι η διαχείριση του χρόνου μου. 
Οι ευθύνες και ο χρόνος που πρέπει να διαθέτω ως Διοικητής του ΟΑΕΔ δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτεί η θέση του προέδρου  του Δ.Σ. του ΠΦΣ.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του ΔΣ του ΠΦΣ και καλώ όλους τους Φαρμακοποιούς της χώρας να παραμείνουν  Συγκροτημένοι, Ενωμένοι και  Προσηλωμένοι στις αποφάσεις των Συλλογικών Οργάνων και της Γενικής Συνέλευσης του ΠΦΣ. Τους καλώ επίσης να στηρίξουν το νέο προεδρείο στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.» 

Ο νέος πρόεδρος κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος των προβλημάτων του κλάδου και συνακόλουθα το μέγεθος των προσπαθειών που πρέπει να καταβάλλω μαζί με τους συνεργάτες μου, που είναι όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΦΣ και όλοι οι πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας.
Πιστεύω ότι με ενότητα, αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση, θα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και όσα ενδεχομένως προστεθούν». 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ