ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts


Παράσταση του ΦΣΘ στη συνέλευση των Μηχανικών


Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Β.Ε. με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τα προβλήματα του κοινού Ασφαλιστικού μας ταμείου ΕΤΑΑ και ανάπτυξη προγραμματισμού δράσης για το θέμα αυτό.
Στη Γ.Σ. κλήθηκαν εκπρόσωποι από όλους τους Συλλόγους Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων κλπ καθώς και από το Δικηγορικό, Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στο ενιαίο ταμείο ΕΤΑΑ.
Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Διονύσιος Ευγενίδης ο οποίος στον χαιρετισμό του υπογράμμισε την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των φορέων που απαρτίζουν το ΕΤΑΑ και έθεσε στη διάθεση των εκπροσώπων των φορέων που παρευρέθηκαν την εμπειρία του Φαρμακευτικού Συλλόγου από παλαιότερες ενέργειες για τον ίδιο σκοπό.

Επίσης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διεύρυνσης του μετώπου σε Πανελλαδικό επίπεδο και μετέφερε τη πρόθεση του Προέδρου του ΦΣΘ και Προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκου Θεοδοσιάδη να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κοινό ανακοινωθέν για τον προγραμματισμό δράσης όλων των φορέων στο θέμα που καίει τους επιστημονικούς φορείς της πόλης.