ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Αποκλειστικό: Νέος πρόεδρος του ΠΦΣ ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pharma Team κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία κατά την οποία νέος πρόεδρος του Πανελλήνιου εξελέγη ο κύριος Κυριάκος Θεοδοσιάδης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ τις θέσεις των Ά και ΄Β αντιπροέδρων καταλαμβάνουν οι κ.κ. Απόστολος Βαλτάς και Κωνσταντίνος Κούβαρης, πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων Λέσβου και Πειραιά αντίστοιχα.
Η αντικατάσταση του τέως προέδρου κυρίου Θόδωρου Αμπατζόγλου είχε δρομολογηθεί κατόπιν της παραίτησης που υπέβαλε με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής του ΟΑΕΔ. 
Η σύνθεση του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ως είχε με Γενικό Γραμματέα τον κύριο Δημήτρη Καραγεωργίου, Ταμία τον κύριο Σεραφείμ Ζήκα και Ειδικό Γραμματέα τον κύριο Θανάση Παπαθανάση.
Ευχόμαστε στο νέο προεδρείο του ανώτατου συνδικαλιστικού μας οργάνου να διεκδικεί και να υπερασπίζει με δύναμη, σθένος και διπλωματία τα συμφέροντα του κλάδου μας που τόσο έχει βασανιστεί από την οικονομική κρίση. Καλή επιτυχία στο έργο τους!