ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΕΕΦΠ - Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Πρακτικής-«Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή»

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Πρακτικής διοργάνωσε την εκπαιδευτική ημερίδα:

«Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή»

Στόχος της ημερίδας ήταν:
Η εκπαίδευση των φαρμακοποιών στην υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιοαναπνευστικής ανακοπής (ΚΑ) με απλά μέσα μέχρι να έρθει στον τόπο του συμβάντος ηεξειδικευμένη βοήθεια.
Η εκπαίδευση των φαρμακοποιών στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (ΑΕΑ), ώστε να είναι σε θέση να χορηγήσουν με ασφάλεια ηλεκτρικό ρεύμα (απινιδισμό), όπως και τη θέσηανάνηψης.

Σύντομη περιγραφή-Δείτε παρακάτω εικόνες:

Η εκπαιδευτική ημερίδα απευθυνόταν σε φαρμακοποιούς τους οποίους και πιστοποίησε, μέσω του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council) στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.
Περισσότεροι από πενήντα φαρμακοποιοί της πόλης μας, ενίσχυσαν τις υγειονομικές τους δεξιότητες και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην δυνατότητα παροχής Πρώτων Βοηθειών στους συμπολίτες μας σε έκτακτες περιπτώσεις μέσω των πρωτοβάθμιων φαρμακείων.

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Πρακτικής είναι επιστημονική εταιρεία με έδρα το Βόλο που στηρίζει τους φαρμακοποιούς στην προσπάθεια τους να βελτιώσουν την καθημερινή κλινική τους πράξη ώστε αυτή να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ασθενή, της κοινωνίας και της πολιτείας.

Ιστότοπος : www.eefp.gr


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@eefp.gr

Facebook : www.facebook.com/eefpraktikis

Τηλ. Επικοινωνίας : 694 289 46 09

FAX: 2130116610