ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΤΑΥΤΕΚΩ και πάσης Ελλάδος

Χωρίς τέλος είναι τα παραδείγματα κρατισμού και γραφειοκρατίας σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε δοκιμασίες για να διορθώσουμε τα "στραβά" όπως είναι και αυτή η γραφειοκρατία. Τελευταίο ... κρούσμα είναι η αναγκαστική μετάβαση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κυριάκου Θεοδοσίαδη την Τετάρτη στην Αθήνα με ένα κιβώτιο ασφαλιστικές και φορολολογικές ενημερώτητες στα μπαγάζια του ώστε να επισκεφτεί με αυτό τον διοικητή του ΤΑΥΤΕΚΩ... 

Προσέξτε συνάδελφοι... ΜΟΝΟ ένα ταμείο, του ΟΤΕ, ΜΟΝΟ για ένα έτος, το 2011, και ΜΟΝΟ για ένα φαρμακευτικό σύλλογο, αυτόν της Θεσσαλονίκης, χρωστάει 908.000 ευρώ!
Είπατε κάτι; 
Κι έχουν το θράσος να κωφεύουν στις εκκλήσεις μας, να καθυστερούν στις υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις τους προς το προεδρείο του ΠΦΣ, να κωλυσιεργούν στην νομοθέτηση μιας πιο εύχρηστης και άμεσης αποπληρωμής και βέβαια ...να ετοιμάζονται να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι στην ...Εύβοια και αλλού, ενώ πάνω από 600 συνάφελφοι πανελλαδικά κινδυνεύουν τις επόμενες εβδομάδες με κατασχέσεις. 
Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Αφενός οι πρόεδροι των συλλόγων μας τρέχουν και προλαβαίνουν κάποιες γκάφες των διοικητών στα ταμεία, αφετέρου δεν είναι τόσο μακριά το τέλος Ιουνίου. 
Και πίσω έχει η αχλαδα την ουρά!