ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ποιός έχασε την κοινή λογική για να την βρουν οι οικονομικοί υπουργοί;

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κάποιοι βουλευτές της ΝΔ που σκέφτονται με το δικό τους μυαλό και έχουν την δυνατότητα να κρίνουν και να ελέγχουν ακόμα και τους συναδέλφους τους από τον ίδιο πολιτικό χώρο.
Ο βουλυετής Επικρατείας της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το εύλογο θέμα που δημοσίευσε στις 27 του τρέχοντος μήνα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Μηδενισμός του ΦΠΑ στα συνταγογραφούμενα. Μην τρελαθούμε... Αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, αλλά ποιός έχασε την κοινή λογική για να την βρουν οι οικονομικοί υπουργοί;
Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών και αναπαράγει όσα έγραψε η εφημερίδα και φάνηκαν δίκαια στον κ. Μιχελάκη. Μείωση δηλαδή της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, μείωση στη συμμετοχή των ασφαλισμένων, λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερη ρευστότητα στα φαρμακεία μας. Άντε να δούμε τί θα τους απαντήσουν... Θα πάρουμε μια ανάσα; Ευχόμαστε και ελπίζουμε να υπάρξουν πολλοί ακόμη βουλευτές όλων των κομμάτων που θα υποστηρίξουν την πρόταση αυτή. Εμείς είμαστε εδώ για να προβάλουμε την δραστηριότητα τους όταν αυτή προωθεί τα συμφέροντα του κλάδου.