ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΙΔΕΕΑΦ: 15ο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Κνησμός, κνίδωση ή και τα δύο;

To 15ο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Κνησμός, κνίδωση ή και τα δύο; Το σύμπτωμα, η νόσος και οι θεραπευτικές επιλογές" θα πραγματοποιήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 15:00.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου, αλλεργιολόγος, διευθυντής Αλλεργιολογικού Τμήματος, 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Χορηγός του σεμιναρίου είναι η εταιρεία MSD.


Λίγα λόγια για τα webinars


Tο Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.
Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους για τις εξελίξεις σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα, καθώς και η διά βίου πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα που αφορούν φάρμακα, προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.
Η μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια.
H παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδαwww.ideeaf.gr/webinars