ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΦΣΘ: Κανονικά από 11/09/2024 η εκτέλεση των συνταγών του Ταμείου Στρατού Ξηράς

Άρση της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Ταμείου.



Ενημέρωση από τον ΦΣΘ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938 Ν.Δ. 171
A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 11 Σεπτεμβρίου 2024
AΡΙΘΜ. Πρωτ: 24-01036

Προς: Τα Μέλη του ΦΣΘ

Θέμα: Κανονικά από 11/09/2024 η εκτέλεση των συνταγών του Ταμείου Στρατού Ξηράς

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των προηγούμενων ενημερώσεών μας (Αναστολή επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στο Στρατό Ξηράς και Συνάντηση Δ.Σ. ΦΣΘ με εκπροσώπους του Στρατού Ξηράς) για την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Ταμείου Στρατού Ξηράς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις νεότερες εξελίξεις.

Μέχρι σήμερα το Ταμείο αποπλήρωσε όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις του και μάλιστα εξόφλησε μέχρι και τις συνταγές Ιουνίου (κατάθεση Ιουλίου).

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις με την παρουσία όλων των υπευθύνων, από την παραλαβή των συνταγών έως την τελική εξόφλησή τους. Μας ενημέρωσαν για όλες τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν από την πλευρά τους ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά στο μέλλον παρόμοιες καθυστερήσεις. Στις συναντήσεις αυτές επικράτησε κλίμα κατανόησης του προβλήματος και ειλικρινούς διάθεσης να μην επαναληφθεί, με σεβασμό στο έργο μας και τους συναδέλφους που εκπροσωπούμε.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, στη χθεσινή συνεδρίασή του της 10/09/2024 αποφάσισε ομόφωνα την άρση της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Ταμείου. Συνεπώς

από σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 εκτελούμε κανονικά τις συνταγές του Ταμείου Στρατού Ξηράς.

Καλούνται οι συνάδελφοι να καταθέσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου όλες τις συνταγές του Στρατού προηγούμενων μηνών που έχουν, γιατί στην επόμενη κατάθεση θα ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι και αν βρεθούν εκτελεσμένες συνταγές στο διάστημα της αναστολής, ο φάκελος θα επιστραφεί.


Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ