ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μιλά για το σύγχρονο επιχειρηματικό «θαύμα» του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Στη δυναμική πορεία ανάπτυξης του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ) Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ομίλου επιχειρήσεων του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, Σπύρος Νικολαΐδης μιλώντας στη εκπομπή SamTimes και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά



Ο κ. Νικολαΐδης εξήγησε στη Web Tv του GRTimes από την 87η ΔΕΘ τους λόγους που έχουν οδηγήσει στο σύγχρονο επιχειρηματικό «θαύμα» του ΣΥΦΑ που γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής, ενώ αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους συνεταιρισμούς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Πριν από λίγους μήνες ο ΣΥΦΑ εγκαινίασε μια μεγάλη επένδυση στο Ωραιόκαστρο δημιουργώντας εκεί μια νέα φαρμακαποθήκη, τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη είναι και η πιο σύγχρονη στην Ευρώπη σε τεχνολογία αιχμής.

Όπως είπε ο χαρακτηριστικά ο κ. Νικολαΐδης, είναι στο… DNA του ΣΥΦΑ ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, ενώ αναφέρθηκε στο οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα του συνεταιρισμού ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα, με προοπτική περαιτέρω αύξησης των θέσεων εργασίας στις 600 μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΦΑ ρωτήθηκε, επίσης, για τις ελλείψεις σε φάρμακα, για τη γκάμα των παραφαρμάκων και άλλων προϊόντων που διαθέτει ο συνεταιρισμός των φαρμακοποιών, για τις νέες συνεργασίες που σχεδιάζει, καθώς και για τις επενδύσεις που στοχεύουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη συνέντευξη του κ. Σπύρου Νικολαΐδη στη Μαρία Σαμολαδά.