ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Δ. Ευγενίδης - ΦΣΘ: η Πρώτη διαδικτυακή ΓΣ Πανελλαδικά!


Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Αυτή την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, γινόμαστε ο πρώτος Σύλλογος σε όλη την Ελλάδα που κάνει Γενική Συνέλευση αμιγώς διαδικτυακά.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν παγκόσμια, έχουν αλλάξει την καθημερινότητα όλου του πλανήτη, μας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα που δεν έχει καμιά σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει. Παρόλα αυτά, ο Σύλλογός μας, από την πρώτη στιγμή αξιοποίησε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και κατόρθωσε να κρατήσει όλους τους συναδέλφους σε μια παρέα, έστω κι αν ο καθένας μας βρίσκεται στον δικό του χώρο.

Έτσι, συνεχίστηκε η ενημέρωση με κάθε τρόπο, το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα με πολλές ημερίδες, τα μεταπτυχιακά μας μαθήματα και πραγματοποιήθηκε το επιστημονικό μας συνέδριο, όλα από απόσταση και με ασφάλεια.

Τώρα ήρθε η ώρα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, διαδικτυακά αυτή τη φορά, στην πρώτη μας Γενική Συνέλευση αυτής της εποχής, να αναπτύξουμε τα τυπικά μας θέματα και το κυριότερο να επικοινωνήσουμε. Να σας ακούσουμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να λύσουμε τις απορίες σας για όσα θέματα δημιουργήθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Θα μπορείτε να ρωτήσετε, να πάρετε τον λόγο, να ψηφίσετε!

Γι’ αυτό σας καλώ να βρεθούμε όλοι, αυτή την Κυριακή στις 5 τα απόγευμα, στην πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Θ.. Σας παρακαλώ να δείτε τις οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα της μετάδοσης που ονομάζεται zoom, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.fsth.gr/active.aspx?lang=el&alias=zoom-genikh-syneleysh&action=View&

Για όποια απορία έχετε, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Συλλόγου, είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο για να σας βοηθήσουμε, ακόμη και κατά την διάρκεια της μετάδοσης.


Διονύσιος Ευγενίδης

Πρόεδρος Φ.Σ.Θ.