ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Προειδοποιήσεις ΕΟΦ για τα προϊόντα "Red-E tabs" και "N1 Pre Workout"

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με χαρακτηριστικά που αναφέρει σε σχετικές ανακοινώσεις, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:


RED-E tabs

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Red-E tabs περιέχει τη φαρμακευτική ουσία SILDENAFIL. Τα προϊόν διανέμεται σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ μέσω διαδικτύου σαν συμπλήρωμα διατροφής, είναι μη εγκεκριμένο και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.
Πιθανόν να διακινείται και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου.
Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνουμε και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πηγή: eof.gr


N1 Pre Workout

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι το προϊόν N1 Pre Workout το οποίο πιθανόν να κυκλοφορεί στην Ελλάδα σαν συμπλήρωμα διατροφής, βρέθηκε να περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση την ουσία Piperine και το μη εγκεκριμένο νεοφανές συστατικό DMAE. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία Nutrend D.S., Τσεχίας,
Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνουμε ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.
Η πιο πάνω ειδοποίηση γίνεται ύστερα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Τσεχίας μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASSF).

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πηγή: eof.gr