ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

ΠΦΣ: Το νέο κοινωνικό μήνυμα

Αθήνα, 20/10/2020
Αρ. Πρωτ.4084

Πανελλήνιος φαρμακευτικός Σύλλογος συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη περσινή προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αντιγριπικό εμβολιασμό, δημιούργησε και φέτος ένα τηλεοπτικό σποτ όπου τονίζει την αναγκαιότητα του εμβολιασμού στις ομάδες υψηλού κινδύνου αλλά και για την αναγκαιότητα της χρήσης της μάσκας.

Το φετινό σποτ βασίστηκε στις ιδέες μιας ομάδας νέων συναδέλφων τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε .

Είναι χαρακτηριστικό ότι το φετινό σποτ εγκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.). Το κεντρικό μήνυμα είναι «Φέτος φέρσου έξυπνα . Εμβολιάσου έγκαιρα» και συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης και η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα .

Το τηλεοπτικό μήνυμα έχει ήδη διανεμηθεί στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους και στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και θα αρχίσει να προβάλλεται από σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου ως κοινωνικό μήνυμα.

Σας το αποστέλλουμε ηλεκτρονικά προκειμένου να το διαθέσετε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημερώσεις , δίνοντας το μήνυμα ότι οι Φαρμακοποιοί ακόμη μια φορά πρωταγωνιστούν στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα Δημόσιας Υγείας.

Ο Πρόεδρος
Απόστολος Βαλτάς

Ο Γεν. Γραμματέας
Σεραφείμ Ζήκας