ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Για το νεογνικό δέρμα ενημερώθηκαν οι φαρμακοποιοί στο τέταρτο μάθημα του 7ου κύκλου μεταπτυχιακών του ΦΣΘ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171
A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Θεσσαλονίκη 23 Ιανουαρίου 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δέρματος των νεογνών και τον καίριο ρόλο που παίζει στην προσαρμογή του νεογνού στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται μετά τη γέννησή του ενημερώθηκαν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης που παρακολούθησαν χθες το τέταρτο μάθημα του 7ου κύκλου μεταπτυχιακών σεμιναρίων που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κι έχει θέμα «Δερματολογικές παθήσεις».


Εισηγητής ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας  ΑΠΘ Ευστράτιος Βακιρλής και τίτλος ομιλίας «Ιδιαιτερότητες νεογνικού δέρματος».

Ο ομιλητής έκανε μια εμπεριστατωμένη επιστημονική ομιλία, ενώ δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις των φαρμακοποιών οι οποίοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το θέμα.

Το επόμενο και τελευταίο μάθημα θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Εισηγήτρια θα είναι η Ειδική Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια στο Δερματολογικό Τμήμα ΕΣΥ του Νοσοκομείου Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Θεσσαλονίκης, PHD, Ζωή Απάλλα και τίτλος ομιλίας «Παθήσεις των ονύχων και των τριχών».




Πηγή: ΦΣΘ