ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Άυλα Barcodes στον αεροθάλαμο εισπνοών aeolos

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα άυλα barcodes του ΕΟΠΥΥ και υποχρεωμένοι να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά το προφανές συμφέρον των φαρμακοποιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αεροθάλαμος εισπνοών aeolos διατίθεται πλέον και με άυλα barcodes προσφέροντας έως και τριπλάσιο ποσοστό κερδοφορίας (σε περίπτωση συνταγογράφησης) σε σχέση με τον ανταγωνισμό, παρά την σοβαρότατη αύξηση του clawback. Παράλληλα εξακολουθεί να αποτελεί την πλέον ελκυστική πρόταση για φαρμακοποιό και καταναλωτή όταν δεν διατίθεται συνταγή, καθώς μπορεί να πουληθεί σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή με υψηλό ποσοστό κερδοφορίας.
Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα ιατρικής ενημέρωσης το οποίο καθημερινά επισκέπτεται παιδιάτρους και παιδοπνευμονολόγους στους οποίους παρουσιάζει τα μοναδικά πλεονεκτήματα του aeolos.
Η εταιρεία μας βρίσκεται στο πλευρό του φαρμακοποιού προσφέροντας την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε φαρμακείο συνδυάζοντας αξιοπιστία και άριστους οικονομικούς όρους!

Περισσότερες πληροφορίες για το προιόν στο sitewww.aeoloschamber.com αλλά και στην γραμμή εξυπηρέτησης φαρμακοποιών: 2310 611070
Aeolos! Η καινοτομία στην εισπνοή!