ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Την Πέμπτη παραδίδεται στα κόμματα το πόρισμα της Εξεταστικής για την Υγεία

Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία θα παραδοθεί την Πέμπτη στους εισηγητές των κομμάτων δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Σπύρος Λάππας.

Όπως ο ίδιος είπε, «το πόρισμα θα αποκαλύπτει και τις βασικές αιτίες χρεοκοπίας της χώρας, αφού τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας μαζί με τα σκάνδαλα για τα εξοπλιστικά ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες. Το μαύρο χρήμα που διακινήθηκε αντιστοιχεί σε 15 χρεοκοπίες...».


Ο κ. Λάππας κάλεσε τα άλλα κόμματα που θα παραλάβουν το πόρισμα μέσω των εισηγητών τους, «να τολμήσουν να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να καταλάβουν γιατί η τιμή και η αξιοπιστία τους είναι στο ναδίρ».

Ανέφερε, εξάλλου, πως «στους αριθμούς κανείς δεν μπορεί να προβάλλει αμφισβήτηση» και πως το πόρισμα θα εξατομικεύει το σύνολο των ευθυνών για τους πάντες. «Θα περιγράψουμε όλα τα στοιχεία που συνιστούν παθογένειες ποινικού χαρακτήρα. Έχουμε ζητήσει από καιρό το άνοιγμα των λογαριασμών και το έχει κάνει ήδη απ’ ότι πληροφορούμαι η Εισαγγελία Διαφθοράς», είπε μεταξύ άλλων.


Πηγή : onmed