ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Ακόμη και το πολύτιμο Libre για τους διαβητικούς θα αποζημιώνει ο νέος ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥ – Επιτυχής η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη!

Ακόμη και το πολύτιμο Libre για την ηλεκτρονική μέτρηση του σακχάρου στους διαβητικούς θα αποζημιώνει τελικώς ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ενώ ο ΕΚΠΥ ικανοποιεί επίσης κρίσιμα αιτήματα των νεφροπαθών.
Αυτό προκύπτει από την πολύ επιτυχημένη συνάντηση, την οποία είχε το πρωί της Τρίτης 19 Ιουνίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων – Σωματείων Ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).
Έτσι, μετά από την επιτυχή, ύστατη παρέμβαση του Παύλου Πολάκη και του Τάκη Γεωργακόπουλου, ο νέος ΕΚΠΥ παίρνει οριστικά το δρόμο για τη δημοσίευσή του στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), ενώ αναμένονται τις προσεχείς ώρες να εκδοθούν σχετικές αναλυτικές ανακοινώσεις τόσο από τον Παύλο Πολάκη όσο και από φορείς των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.

Πηγή: healthview