Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Φ.Σ. Πέλλας: Διοργανώνει το InPharma2 από 30 Ιουνίου έως και 1η Ιουλίου

Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας συνεχίζει την επιτυχημένη διοργάνωση του InPharma2 για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας το πεδίο για την ανταλλαγή απόψεων και έρευνας, με στόχο την αλληλεπίδραση επιστημόνων υγείας & Φαρμακοβιομηχανίας και τελικά την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Έλληνα ασθενή μέσω της επιτυχημένης επιστημονικής τους σύναψης.
Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «4 Εποχές» στο Λουτράκι Αριδαίας από τις 30 Ιουνίου έως και 1η Ιουλίου 2018 με δικαίωμα εισόδου για όλους τους επιστήμονες υγείας που ολοκλήρωσαν την προεγγραφή τους με έκπτωση 25% στο site www.InPharma.gr ή με πλήρη εγγραφή κατά την είσοδό τους στο χώρο του συνεδρίου.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας επενδύοντας στην εξωστρέφεια και την εκπαίδευση προτάσσει τα 11.000 φαρμακεία ως αισθητήρια όργανα πρόληψης και εισόδου στην Πρωτοβάθμια φροντίδα με σαφές οικονομικό όφελος για το κράτος και ασθενείς, επιβεβαιωμένο σε πολλά συστήματα υγείας παγκοσμίως
Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου θα αναλυθούν :
▪ Η ανάγκη του εμβολιασμού των ενηλίκων και ο ρόλος του φαρμακείου
▪ Η συμβολή του φαρμακείου ως μέσο επιρροής, προσδιορισμού στάσεων στην Α-βάθμια & ο φάρμακο-επιδημιολογικός ρόλος του στην εξοικονόμηση πόρων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
▪ Ο ρόλος των δεδομένων στο φαρμακείο
▪ Φαρμακευτική κάνναβη & διαχείριση πόνου
▪ Εκπαίδευση διαβητικός ασθενής, αποφρακτικό νόσημα του πνεύμονα
▪ Κλινικά Φροντιστήρια με τυποποιημένο έλεγχο της φαρμακοθεραπείας σε διαβήτη και Καρδιαγγειακή νόσο
Με την ενεργή συμμετοχή των καθηγητών Πανεπιστημίου:
Θ. Κωνσταντινίδη δ/ντη του τμήματος Υγιεινής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ι. Κυριόπουλο & Κ Αθανασάκη καθηγητές της Εθνικής Σχολης Δημόσιας Υγείας, Χ Λιονή Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Θ. Αγοραστό - Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας Α.Π.Θ, Δ. Κουβελα Διευθυντή Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Α.Π.Θ., ο Πρόεδρος του ΠΦΣ Κ Θεοδοσιάδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Ελλάδος, Σ Μπελώνης εκπρόσωποι των ΣΦΕΕ και ΕΦΕΧ και πλήθος διακεκριμένων Ιατρών και Φαρμακοποιών και άλλων επιστημόνων υγείας.