ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Παύλος Γιαννακόπουλος: Στην Μητρόπολη το τελευταίο αντίο

Στην Μητρόπολη Αθηνών συρρέει πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς, και όχι μόνο, για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ήδη από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Η απόδοση φόρου τιμής στον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού θα είναι δυνατή από τις 8:00 έως και τις 13:30. Από την Μητρόπολη αναμένεται να περάσει πλήθος προσωπικοτήτων του αθλητικού και πολιτικού κόσμου της χώρας.


Λίγο νωρίτερα, τον Παύλο Γιαννακόπουλο αποχαιρέτισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, από τους πρώτους που βρέθηκαν στη Μητρόπολη. Ο "Ζοτς" αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους υπογράμμισε: "Δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου για αυτά που προσέφερε ο Παύλος σε εμένα, στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να εκφράσω τη θλίψη μου. Τεράστια απώλεια".

Έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης βρίσκονται τρεις σημαίες. Του Παναθηναϊκού, της ΚΑΕ και της ΒΙΑΝΕΞ.

Στη Μητρόπολη ήρθε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αλλά και ο θρυλικός οργανωτής της Θύρας 13, Ντοκεν.

Μεταξύ των πολλών φίλων του Παναθηναϊκου, έχουν βρεθεί στη Μητροπολη παλαίμαχοι οπως ο Τάκης Οικονομόπουλος και μέλη του Ερασιτέχνη όπως ο Σωτήρης Νίκας, ο οποίος εξελέγη την περασμένη Παρασκευή στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Παρών επίσης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πηγή : news247