ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Δ.Ευγενίδης:Ύψιστης σημασίας η συνεργασία φαρμακοποιών & γιατρών

Ύψιστης σημασίας είναι η συνεργασία φαρμακοποιών και γιατρών προς όφελος των πολιτών και για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, είπε ο πρόεδρος του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, κ. Διονύσιος Ευγενίδης, στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στις 5 και 6 Μαΐου 2018, στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, κ. Διονύσιος Ευγενίδης, καλωσόρισε τους συνέδρους το Σάββατο 5 Μαΐου και επισήμανε ότι «Συνέδρια όπως το δικό μας, το Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, έρχονται να καλύψουν εν μέρει το κενό της διά βίου εκπαίδευσης των συναδέλφων μας. Και επισημαίνω ότι ο Σύλλογός μας έχει αρχίσει τη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης από το 2000». Επιπλέον, ο κ. Ευγενίδης τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία φαρμακοποιών – γιατρών προς όφελος των πολιτών και για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης.
Στο συνέδριο συμμετείχαν 28 Καθηγητές από τα τρία Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας και από Ιατρικές Σχολές και 13 διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής. Έλαβαν χώρα 5 στρογγυλά τραπέζια.
Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής τελούσε υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Πηγή: healthweb