ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Θα επιστρέψει η αντιπολίτευση στην προανακριτική για τη Novartis Hellas;

Ανοιχτό παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή, ίσως και για μερικές ημέρες ακόμη, το ενδεχόμενο της επιστροφής των εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη δικογραφία της εταιρείας Novartis Hellas!

Με δήλωσή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας έδειξε την περασμένη Παρασκευή ότι αναμένει αυτήν ακριβώς την επιστροφή, αποκλειστικά και μόνον για τη διαδικασία της κατάθεσης όλων των απόψεων στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, εν όψει της κατάρτισης του τελικού πορίσματος της επιτροπής, το οποίο θα υποβληθεί στην ολομέλεια της Βουλής. O Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε ότι αναμένει το πόρισμα να καταγράφει όλες τις απόψεις.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε τόσο με τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη, όσο και με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ζητήθηκε η πληροφόρηση για τις προθέσεις των εκπροσώπων των δύο κομμάτων, με δεδομένη την τοποθέτηση του Θοδωρή Δρίτσα.

Χαρακτηριστική είναι η λακωνική απάντηση του Μάκη Βορίδη, ο οποίος δηλώνει ότι «θα δούμε», παραπέμποντας σε σχετική απόφαση της Ν.Δ., η οποία μένει να καθορίσει τη σχετική στάση της, σε χρόνο όχι πολύ μακριά από σήμερα, ενώ, από την πλευρά του ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου μας παραπέμπει στη σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η οποία κάνει λόγο για «φιάσκο» στην προανακριτική, αλλά ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει ότι «θα καθορίσουμε τη στάση μας τις επόμενες ημέρες».


Πηγή : healthview