ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Νέοι αναπληρωτές στη Φαρμακευτική Γνωμοδοτική Επιτροπή

Δύο νέους αναπληρωτές απέκτησε πρόσφατα η Φαρμακευτική Γνωμοδοτική Επιτροπή, μετά την αποχώρηση του αναπληρωτή προέδρου λόγω συνταξιοδότησης και την παραίτηση του αναπληρωτή της αντιπροέδρου του ΕΟΦ.
Συγκεκριμένα, τη θέση του αναπληρωτή προέδρου Κων. Χαραλαμπίδη, ανέλαβε η πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Μαρία Μπασδέκη και τη θέση του αναπληρωτή της αντιπροέδρου του ΕΟΦ Ελευθ. Μαρίνου ανέλαβε η Δέσποινα Χάιδω Κουτσίκου, αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. ΕΟΦ.
Έτσι, η σύνθεση της επιτροπής έχει ως εξής:
i. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΜΑΡΙΑ, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι οποίοι αμφότεροι υπηρετούν στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου στο Υπουργείο Υγείας.
ii. ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Φαρμακοποιός, Α΄ Αντιπρόεδρος – τακτικό μέλος Δ.Σ./Ε.Ο.Φ., ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΧΑΙΔΩ, Φαρμακοποιό, αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ./Ε.Ο.Φ.
iii. ΜΠΟΥΡΓΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με αναπληρωτή τον ΣΑΜΑΡΑ ΗΛΙΑ, Προϊστάμενο του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.
iv. ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με αναπληρωτή τον ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ.
v. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με αναπληρωτή τον ΒΑΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, Α΄ Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Πηγή: healthmag