ΡΟΗ

6/recent/ticker-posts

Διοικητικές ανακατατάξεις στη Novartis

 Η κα Elizabeth Barrett διαδέχεται τον Bruno Strigini που αποφάσισε να αποσυρθεί από τη Novartis για προσωπικούς λόγους.

Διοικητικές ανακατατάξεις σημειώθηκαν τελευταίως στην πολυεθνική Novartis, καθώς η Elizabeth (Liz) Barrett, επί του παρόντος Παγκόσμια Πρόεδρος της Ογκολογίας στην Pfizer, Inc., διορίστηκε Διευθύνουσα Σύμβουλος Novartis Oncology και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Novartis. Υποχρεώσεις που αναλαμβάνει από την 1η Φεβρουαρίου 2018, ενώ θα έχει έδρα τη Βασιλεία. Η κα Barrett διαδέχεται τον Bruno Strigini που αποφάσισε να αποσυρθεί από τη Novartis για προσωπικούς λόγους.


Η κ. Barrett κατείχε πολλές ηγετικές θέσεις τόσο στη φαρμακευτική βιομηχανία όσο και στον τομέα των καταναλωτών. Στον πρόσφατο ρόλο της στην Pfizer, ηγήθηκε της ογκολογικής δραστηριότητας μέσα από μια σημαντική περίοδο ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από τρία χρόνια. Πριν από την είσοδό της στην Pfizer το 2009, Elizabeth (Liz) Barrett, εργάστηκε στις Cephalon, Inc. και Johnson & Johnson. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Kraft Foods Group, Inc. το 1984.

Η Novartis ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι ο Robert Kowalski, Pharm.D., Επικεφαλής των Παγκόσμιων Ρυθμιστικών Υποθέσεων, θα αναλάβει προσωρινή ηγεσία στην Οργάνωση Ανάπτυξης Φαρμάκων, που θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2018. Ο Δρ. Kowalski είναι Επικεφαλής των Παγκόσμιων Ρυθμιστικών Υποθέσεων για τη Novartis από το Φεβρουάριο 2016. Ο οριστικός επικεφαλής της παγκόσμιας ανάπτυξης φαρμάκων θα ανακοινωθεί εγκαίρως.


Πηγή : iatronet